Eller

  • *
  • *
  • *

Sulden am Ortler, Dolomieten, Italie

  • Ontspannen in het Wellness center
  • Fitness voor de sportievelingen
  • Vlakbij het centrum gelegen
  • Genieten in het restaurant

Informatie over Eller

Verblijf in het Eller hotel en geniet van het prachtige uitzicht van de indrukwekkende landschappen van Sulden am Ortler. Het 4-sterrenhotel ligt ideaal als je verschillende wandel- en mountainbikeroutes in de omgeving wil ontdekken, ook ligt de dicht bij zijnde skipiste op een kleine afstand! Na een lange actieve dag kun je helemaal tot rust komen in de sauna, stoombad of het bubbelbad. Proef van het vijfgangenkeuzediner in het restaurant en sluit de avond af op het terras met barservice. Het Eller hotel in de Italiaanse Dolomieten verzorgd een fijn verblijf in Sulden am Ortler!

Omringd door schitterende natuur

Ligging in Sulden am Ortler

Rustig gelegen tussen de bergen heb je een fraai uitzicht over het landschap van Sulden am Ortler. Er zijn verschillende wandel- en mountainbikeroutes uitgezet zodat je de natuur kan ontdekken. Niet ver van het hotel is de skipiste te vinden, waar je in de winter prachtige witte bergen kan bewonderen. Na een wandeling van 10 minuten vind je het Messner Mountain Museum Ortler, dit is een ondergrond museum. Op 30 minuten rijden vind je de Zwitserse grens en Stelvipopas!

Faciliteiten Eller

Het 4-sterrenhotel verwelkomt je in een warme en aangename omgeving, met een persoonlijke service word je goed verwend. Het hotel biedt verschillende wellness diensten, relax in de sauna, Turks stoombad of laat je verwennen door een massage. Neem een duik in het binnenzwembad en neem plaats in de whirlpool. Extra fit blijven op vakantie kan in de fitnessruimte.

De charmante en warm uitstralende kamers van het hotel beschikken over een tv, kluisje, fijne badkamer en een comfortabele zithoek. De junior suites hebben daarnaast een balkon op het zuiden.

Er wordt een heerlijk culinaire samenstelling van de mediterrane keuken en traditionele Zuid-Tiroolse lekkernijen bereidt. Start de dag aan het uitgebreide ontbijtbuffet. In de avond kun je aanschuiven in het restaurant en heerlijk dineren, met keuze uit diverse wijnen uit de wijnkelders in de omgeving.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken