Madame Vacances Les Terrasses de La Plage

  • *
  • *
  • *

Cayeux sur Mer, Picardie, Frankrijk

  • Gratis wifi in het hotel aanwezig
  • Winkels en bars in de omgeving
  • Fijne kamers met zeezicht
  • Lopend naar het strand

Informatie over Madame Vacances Les Terrasses de La Plage

Lekker relaxen aan zee tijdens een heerlijke zonvakantie in Cayeux sur Mer? Je maakt het extra top met een fijn verblijf in Madame Vacances Les Terrasses de La Plage: een 3 sterrenhotel direct aan het strand, de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke tijd in het Franse Picardië. Slaap in fijne kamers en plons in het aangename binnenzwembad. Genoeg redenen dus om direct je koffers te pakken. Mis dus niets langer van Madame Vacances Les Terrasses de La Plage en ga mee voor een vakantie in Frankrijk!

Toplocatie in Cayeux sur Mer: direct aan het strand

Ligging in Cayeux sur Mer

Een goede portie vitamine D opnemen tijdens je zonvakantie in Frankrijk? Voor de perfecte uitvalsbasis ga je naar Madame Vacances Les Terrasses de La Plage, gelegen in Cayeux sur Mer. Door de directe ligging aan het strand sta je zó met je voeten in het zand. Hoe chill is dat? Zo ligt de kust op maar 1 minuut lopen. In de nabije omgeving van het hotel vind je gezellige horecagelegenheden, zoals bars en restaurants, evenals een supermarkt. De badplaats is dus ideaal voor een aangename zonvakantie in Picardië!

Faciliteiten Madame Vacances Les Terrasses de La Plage

Madame Vacances Les Terrasses de La Plage vormt een ideale uitvalsbasis in Cayeux sur Mer: een perfecte reden dus om hier te verblijven. Check -om te beginnen- handig in bij de receptie in de lobby: vanuit hier neem je de trap/lift naar de verzorgde kamers. Goed geslapen? Start je dag met een lekker uitgebreid ontbijt op je kamer en maak je klaar voor een heerlijke dag! Trek bijvoorbeeld je favoriete zwemoutfit aan en relax ultiem op het strand, grenzend aan dit hotel. Daarnaast beschikt Madame Vacances Les Terrasses de La Plage over faciliteiten als een binnenzwembad, fitness en gratis WiFi bij de receptie.

Verzorging Madame Vacances Les Terrasses de La Plage

In Madame Vacances Les Terrasses de La Plage verblijf je op basis van logies.

Kamers Madame Vacances Les Terrasses de La Plage

1-kamerappartement :  - Cabinekamer met een stapelbed  (max. 4 pers., 29 m²)
Studio Zeezicht BAT :  - Cabinekamer met een stapelbed - Zeezicht  (max. 4 pers., 27-29 m²)
2-kamerappartement BBF
:  - Slaapkamer met 2-persoonsbed of 2 aparte bedden  (max. 4 pers., 25-30 m²)
2-kamerappartement BBT :  - Slaapkamer met een 2-persoonsbed of 2 aparte bedden - Cabinekamer met een stapelbed  (max. 6 pers., 35-38 m²)
2-kamerappartement Zeezicht BBU :  - Slaapkamer met een 2-persoonsbed of 2 aparte bedden - Cabinekamer met een stapelbed - Zeezicht  (max. 6 pers., 35-38 m²)
3-kamerappartement BCT :  - Slaapkamer met een 2-persoonsbed - Slaapkamer met 2 aparte bedden - Cabinekamer met een stapelbed - Extra douche  (max. 8 pers., 50-60 m²)
3-kamerappartement Zeezicht BCU :  - Slaapkamer met een 2-persoonsbed - Slaapkamer met 2 aparte bedden - Cabinekamer met een stapelbed - Extra douche - Zeezicht  (max. 8 pers., 50-60 m²)

Alle kamers beschikken over standaard faciliteiten als een eigen badkamer, voorzien van een bad of douche en toilet. Ook vind je hier een eigen kitchenette met een koelkast, kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser en waterkoker.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Receptie
  • Verzorgde appartementen
  • Gratis WiFi bij receptie
  • Fitnessruimte
  • binnenzwembad
  • Direct aan het strand
  • Parkeren op terrein (€)

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken