SUNRISE Alma Bay Resort

  • *
  • *
  • *
  • *

Hurghada, Rode Zee, Egypte

  • Direct aan het parelwitte strand
  • Groene tuinen met zonneterras
  • Eet in het eigen restaurant
  • Plons in het mooie zwembad
Vanafprijs geldt op:
22 mei (8 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis vanafDüsseldorf
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 2084

Informatie over SUNRISE Alma Bay Resort

Dit mooie Sunrise Alma Bay Resort ligt aan een baai met een spierwit zandstrand in Hurghada aan de Rode zee. Het is een ideaal hotel om lekker tot rust te komen. Je verblijft namelijk op basis van all inclusive! Even een hapje buiten de deur doen? In de directe omgeving van dit 4-sterren hotel zitten cafeetjes en restaurants. Verder is er een groot zwembad aanwezig en is er ruimte om sportief bezig te zijn tijdens je vakantie, zowel onder als boven water. Dit allemaal, terwijl de kids zich vermaken bij de miniclub. Een échte zonvakantie voor de hele familie!

All inclusive in SUNRISE Alma Bay Resort: onbeperkt zorgeloos genieten

Ligging in Hurghada

Dit 4-sterren hotel ligt pal aan het strand waar je zó op je ligbedje kunt ploffen. Relax lekker op het strand, of beoefen een van de watersporten, zoals windsurfen op circa 20 kilometer, ligt heit levendige Hurghada zelf, waar allemaal leuke winkels en restaurants zijn. Vergeet daarbij zeker het oude deel van de stad niet. Verder bevindt het vliegveld zich op een afstand van circa 10 kilometer.

Faciliteiten SUNRISE Alma Bay Resort

SUNRISE Alma Bay Resort beschikt over een hoeveelheid van 230 kamers. Je wordt hartelijk verwelkomd in de ontvangsthal aan de 24-uurs-receptie. Er zijn liften naar de meeste etages. Er is een wisselkantoor en je kunt gebruik maken van wifi. 

Wanneer je in de tuinen van het hotel komt, vind je daar een prachtig zwembad met een apart kinderbad en een bar waar je terecht kunt voor een heerlijke cocktail. Relaxen aan het zwembad, afwisselen met wat sportiviteit? Doe dan mee aan de sportieve activiteiten, terwijl de kids de tijd van hun leven hebben bij de miniclub, of neem plaats in de wellness en geniet van een heerlijke massage.

Lekker eten mag tijdens een vakantie ook zeker niet ontbreken. Geniet in het buffetrestaurant van Mediterrane gerechten, of ga naar een van de à-la-carterestaurants. Je hebt hierbij de keuze uit een visrestaurant, een sushi-restaurant en de Italiaanse keuken. 

Verzorging SUNRISE Alma Bay Resort

Je verblijf in SUNRISE Alma Bay Resort is op basis van halfpension of all inclusive.

Kamers SUNRISE Alma Bay Resort

Tweepersoonskamer: deze kamer heeft een grootte van 42 vierkante meter en beschikt over: een flatscreen-tv, een koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, airco, een telefoon, een waterkoker, wifi, een kluisje en een minibar. De badkamer heeft een douche, een toilet, een make-upspiegel en zelfs eigen verzorgingsproducten. Als klap op de vuurpijl hebben de kamers ook een balkon of terras en is de kamer te boeken met zeezicht. 

Familiekamer: deze kamer betreft dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer. Deze kamer is echter wat groter, namelijk 54 vierkante meter. Deze kamer is bestemd voor 4 personen en dus ideaal om lekker met het gezinnetje je tijd in Egypte door te brengen.

Junior Suite: deze kamer betreft dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer. Deze kamer is echter wat groter, namelijk 54 vierkante meter. Verder is deze kamer ook bestemd voor 4 personen.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • 24-uursreceptie
  • Lift
  • Direct aan het strand en omringd door cafeetjes en restaurants
  • All inclusive

Sport en entertainment 

  • Fantastische tuinen met zwembad
  • Fitnessruimte
  • Aquarobics en aerobics
  • Miniclub

Wil je graag het Egyptische Hurghada verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar de zon!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken