Izan Cavanna

  • *
  • *
  • *
  • *

La Manga, Costa Blanca, Spanje

  • Neem een duik in het zwembad
  • Eet in het eigen restaurant
  • Speel een potje padel
  • Direct aan het strand
Vanafprijs geldt op:
16 oktober (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafBrussel Zaventem
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 686

Informatie over Izan Cavanna

Lekker relaxen aan zee tijdens een heerlijke zonvakantie in Costa Blanca? Je maakt het een extra fijn verblijf in een 4 sterrenhotel in Costa Blanca, op korte loopafstand van het strand: de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke tijd in Spanje. Slaap in comfortabele kamers en plons in et helderblauwe zwembad. En, wat denk je van heerlijk eten in het eigen restaurant of een relaxmoment in de wellness? Genoeg redenen dus om direct je koffers te pakken. Mis dus niets langer van Izan Cavanna en vlieg mee voor een vakantie in Spanje!

Prima 4-sterren hotel in La Manga

Ligging in Costa Brava

Lekker vitamine D opnemen tijdens je zonvakantie in Spanje? Voor de perfecte uitvalsbasis ga je naar Izan Cavanna, gelegen in Costa Brava. Door de directe ligging aan het strand sta je zo met je voeten in het zand. Hoe chill is dat? Zo ligt het strand op een loopafstand van 5 minuten. In de nabije omgeving van het hotel vind je gezellige horecagelegenheden, zoals bars en restaurants.

Faciliteiten Izan Cavanna

Izan Cavanna vormt een goede uitvalsbasis in Costa Blanca: de perfecte reden om hier te verblijven. Check handig in de bij de receptie in de lobby: vanuit hier neem je de lift naar de comfortabele kamers. Goed geslapen? Start je dag met een lekker uitgebreid ontbijt en maak je klaar voor een heerlijke dag! Trek bijvoorbeeld je favoriete zwemoutfit aan en relax ultiem op het zonneterras, grenzend aan het helderblauwe zwembad. Hoe chill is dat? Drankje erbij? Deze haal je gemakkelijk bij de bar! In de avond geniet je van mediterrane en internationale gerechten in het eigen restaurant: hoe lekker is dat? Daarnaast beschikt Izan Cavanna over faciliteiten als een wellness en gratis wifi.

Verzorging Izan Cavanna

In Izan Cavanna verblijf je op basis van logies of logies & ontbijt.

Kamers Izan Cavanna

De kamers beschikken over 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Ook vind je hier een eigen badkamer, voorzien van een toilet, douche en haardroger. Je beschikt hier over standaard faciliteiten als een telefoon, TV, kluisje (€), airconditioning, gratis WiFi.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken