Doubletree by Hilton Dubai M Square

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  • Ruime kamers voor het hele gezin
  • Zoek verkoeling in het zwembad
  • In de ochtend lekker ontbijten
  • Slapen in luxe hotelkamers
Vanafprijs geldt op:
12 november (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafDüsseldorf
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1239

Informatie over Doubletree by Hilton Dubai M Square

Wil jij de pracht en praal van Dubai ontdekken? Neem dan eens een kijkje bij Doubletree by Hilton Dubai M Square! Dit luxe 5-sterrenhotel beschikt namelijk over alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Begin je dag met een uitgebreid ontbijt in het restaurant, duik vervolgens in de 2 ruime zwembaden en sluit je dag af met een ontspannend bezoek aan de spa. De moderne kamers zorgen daarnaast voor een aangenaam verblijf. Je zult hoe dan ook een geweldige vakantie beleven in Doubletree by Hilton Dubai M Square!

Modern en stijlvol 5-sterren hotel in Dubai

Ligging in Dubai

Het 5-sterrenhotel is centraal gelegen in Dubai. In de nabije omgeving bevinden zich verschillende restaurants en winkels. Op ongeveer 2 kilometer afstand is het Dubai frame gelegen. De bekende Burj Khalifa is te vinden op ongeveer 6 kilometer. De luchthaven van Dubai bevindt zich op ongeveer 5 kilometer. 

Faciliteiten Doubletree by Hilton Dubai M Square

Doubletree by Hilton Dubai M Square beschikt over gratis WiFi waardoor je in de gehele accommodatie gebruik kunt maken van het internet. Daarnaast beschikt het hotel over een gratis parkeerplaats waar je je eventuele auto kunt parkeren. 

In het 5-sterrenhotel zal het vriendelijke personeel je verwelkomen bij de 24-uursreceptie in de lobby. In het restaurant kun je terecht voor een heerlijke maaltijd.

Verder beschikt Doubletree by Hilton Dubai M Square over een gym, minimarkt en kapper. Tegen betaling kun je gebruik maken van het wellnesscentrum waar je kunt genieten van een fijne massage of schoonheidsbehandeling. 

Voor wat verkoeling gebruik je de 2 ruime zwembaden in het buitencomplex van het hotel. Hier is tevens een fijn zonneterras gevestigd met ligbedden en parasols. 

Verzorging

In Doubletree by Hilton Dubai M Square heb je de keuze om te verblijven op basis van logies en ontbijt, halfpension en volpension. Wanneer je kiest voor een verblijf op basis van volpension dan is zowel ontbijt, lunch als diner inbegrepen.

Kamers Doubletree by Hilton M Square

1-kamerappartement studio

(circa 80 m²): Beschikt over een slaapkamer en woonkamer met keuken. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en föhn. Verder is er airconditioning, televisie, telefoon en een balkon. 

2-kamerappartement

(circa 121 m²): Beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met keuken. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en föhn. Verder is er airconditioning, televisie, telefoon en een balkon. 

2-persoonskamer

(circa 37 m²): Uitgerust met twee losse bedden en een moderne badkamer. Verder beschikt de 2-persoonskamer over airconditioning, bureau, telefoon en televisie. De kamer is ook te boeken voor alleengebruik. 

Suite

(circa 157 m²): Beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet, föhn, badjassen en badslippers. Verder is er in de suite een minibar, espresso machine en koffie -en theefaciliteiten om het verblijf te veraangenamen. Net als bij de andere kamers beschikt de suite ook over airconditioning, televisie, telefoon en een balkon.  

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken