Vila Gale Porto Ribeira

  • *
  • *
  • *
  • *

Porto, Porto, Portugal

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Goede parkeermogelijkheden
  • Moderne, ruime kamers
  • Gelegen aan de Douro
Vanafprijs geldt op:
3 januari (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan, afhankelijk van beschikbaarheid, wijzigen.

p.p. vanaf * 1208

Informatie over Vila Gale Porto Ribeira

Wat dacht je van een vakantie in Porto? Goed idee! Verblijf in het 4-sterren hotel Vila Gale Porto Riveira. In de ochtend kun je lekker aanschuiven bij het ontbijtbuffet om de dag goed te starten. Geniet van het prachtige uitzicht op de rivier en de stad. Verken de omgeving met een wandeling of maak gebruik van het openbaarvervoer. Relax in de loungebar en bestel jouw favoriete drankje. Verblijf in een van de comfortabele kamers en geniet van een heerlijke vakantie in Porto. Boek snel jouw vakantie bij Vila Gale Porto Ribeira!

Fijne locatie in Porto: vlakbij bezienswaardigheden

Ligging in Porto

Hotel Vila Gale Porto Ribeira ligt op een prachtige locatie in de sfeervolle stad, Porto. Het hotel is gelegen aan rivier Duoro waar je uitkijkt op de brug; Ponte da Arrábida. Binnen 2 minuten loop je naar de bushalte en metrohalte. Vlak bij het hotel vind je verschillende leuke restaurants en bars. Op een afstand van 1,9 kilometer ligt Luis I-brug en op een afstand van 3,1 kilometer ligt Mosteiro da Serra do Pilar. Maak een uitstapje naar Sé Catedral do Porto. Dat ligt op een afstand van 2 kilometer vanaf het hotel. 

Faciliteiten Vila Gale Porto Ribeira

In totaal heeft Vila Cale Porto Ribeira 67 kamers die zijn voorzien van een eigen badkamer met haardroger. De kamer beschikt ook over een tv, airconditioning en een minibar. Je waardevolle spullen kun je opbergen in de kluis en je kunt gebruik maken van gratis WiFi op de kamer. Wil je even helemaal relaxen? Maak dan gebruik van roomservice. Het hotel heeft ook 24-uursreceptie. 

In de ochtend kun je bij Vila Cale Porto Ribeira genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. In de middag en avond kun je jouw favoriete drankje bestellen in de loungebar en helemaal ontspannen. Vanuit het balkonterras heb je prachtig uitzicht over de rivier en de stad.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken