Ark Suite

  • *
  • *
  • *

Alanya, Turkse Riviera, Turkije

  • Voorzien van groot zonneterras
  • Gelegen op 1 km van het strand
  • Ruime, comfortabele kamers
  • 3 zwembaden en 3 glijbanen
Vanafprijs geldt op:
23 oktober (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafDüsseldorf
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 489

Informatie over Ark Suite

Het 3-sterren Ark Suite Hotel in Alanya is een fijn appartementencomplex voor jong en oud. Het hotel heeft maar liefst 3 zwembaden, 3 glijbanen en een groot zonneterras. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in het zwembad en voor de kinderen is er een speciaal animatieteam. Het verblijf is mogelijk op basis van all inclusive en kan je genieten van een buffetrestaurant met verschillende internationale gerechten. Pak een cocktail en geniet van de Turkse zon in het All inclusive Ark Suite in Alanya!

Geniet van alle vrijheid met verblijf in een appartement van Ark Suite

Ligging in Alanya

Dit charmante hotel bevindt zich in de omgeving van Alanya. Het centrum van Alanya is op maar liefst 1,5 meter afstand en het strand is op 1 km afstand. Op loopafstand vind je verschillende winkels, bars en restaurants.

Faciliteiten Ark Suite

Het hotel heeft in totaal 64 ruime en comfortabele kamers die zijn verspreidt over 2 gebouwen van 6 verdiepingen. De leuke uitstraling van het verblijf en de tuinen eromheen zorgen voor een fijne uitstraling. De accommodatie beschikt over verschillende faciliteiten die jou vakantie nog aangenamer maken. Neem een duik in het zwembad of glij van een van de glijbanen af. Voor de allerkleintjes is er een badje aanwezig met een mini glijbaan, voor het ultieme plezier. Er is een animatieteam aanwezig die de kinderen vermaakt, terwijl jij lekker ligt te zonnen op je ligbedje. Er is een groot zonneterras met gratis ligbedden en handdoekenservice (1e handdoek gratis). Daarnaast heeft het fijne hotel 1 buffetrestaurant en 1 à-la-carterestaurant en diverse bars.

Kamers Ark Suite

De Ark-appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Alle appartementen zijn voorzien van eenvoudige houten meubels, zithoek, satelliet-tv, een volledig uitgeruste kitchenette en een eethoek.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken