Bali Beach en Sofia Village

  • *
  • *
  • *

Bali, Kreta, Griekenland

  • Restaurant & dakterras met bar
  • Direct aan het strand gelegen
  • Centrum Bali super dichtbij
  • Plons in het mooie zwembad
Vanafprijs geldt op:
25 september (8 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis vanafBrussel Zaventem
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 730

Informatie over Bali Beach en Sofia Village

Bali Beach en Sofia Village, een betoverend 3-sterrenhotel boven de schilderachtige zee en kleine baai van Bali, biedt een onvergetelijk verblijf op Kreta. Het hotel, verdeeld over twee complexen, Bali Beach en Bali Village, biedt twee zwembaden met bijbehorende bars, ligbedden en parasols voor een perfecte dag onder de zon. Geniet van een all-inclusive ervaring met heerlijke maaltijden in het buffetrestaurant en verfrissende drankjes op het dakterras of aan de strandbar. Sportliefhebbers kunnen zich vermaken met balsporten, wandeltochten en diverse watersporten. Boek snel en ontdek het betoverende Griekse Bali Beach en Sofia Village op Kreta!

Fantastische keuze voor een zorgeloze All Inclusive vakantie in Griekenland

Ligging in Bali

Bali Beach en Sofia Village is gelegen boven de zee en de kleine baai van Bali. Het zandstrand ligt op circa 70 meter afstand en is te bereiken via een trap. Het centrum van Bali met bars, tavernes en winkels ligt op circa 300 meter. Je bevindt je dus in een zeer levendige omgeving. Naar de luchthaven is het een afstand van circa 53 kilometer.

Faciliteiten Bali Beach en Sofia Village

Gelegen boven de zee en op slechts 70 meter van het zandstrand, bevindt zich dit 3-sterren hotel. Het resort beschikt over twee zwembaden met zwembad- en strandbars, ligbedden en parasols. Plof dus heerlijk neer bij een stevig temperatuurtje. In het hoofdgebouw van Bali Beach vind je een receptie, een lounge en heb je toegang tot internet. Ook is er een restaurant en een bar met dakterras en strandbar. Hier kun je dan ook heerlijk gebruik maken van et all-inclusive pakket. Vanuit de lobby kun je naar de kamers met een adembenemend uitzicht op zee vanaf het balkon. Toe aan ontspanning. Breng dan een bezoekje aan de wellness. Toch nog heel wat energie? Voor de actievelingen biedt het hotel watersporten, tafeltennis en biljart. Kortom, er is hier genoeg te beleven.

Verzorging Bali Beach en Sofia Village

Je kunt in Bali Beach en Sofia Village verblijven op basis van all inclusive. Er is een buffetrestaurant waar je zelf je maaltijd kunt samenstellen en door de dag heen is er altijd de mogelijkheid om snacks te halen.

Kamers Bali Beach en Sofia Village

Tweepersoonskamers: deze kamers hebben een grootte van 22 vierkante meter. De kamers beschikken over een bed, airconditioning, een kitchenette, een kookplaat, een oven, een minibar, een telefoon, een tv en een kluisje. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en een haardroger. Er is ook een terras, met naar keuze zijdelings zeezicht.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • 24-uursreceptie
  • Zwembadcomplex
  • All inclusive

Sport en entertainment

  • Balsporten
  • Watersporten
  • Wellness

Wil je graag het Griekse Bali Beach en Sofia Village verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar de zon op Kreta!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken