Memories Miramar

  • *
  • *
  • *
  • *

Havana, Westen, Cuba

  • Buffet- en à la carte restaurant
  • Ontspan bij het grote zwembad
  • Ruime, comfortabele kamers
  • WiFi in de openbare ruimte

Informatie over Memories Miramar

Op zoek naar een ideale locatie in Cuba met een groot zwembadcomplex en fijne kamers? Dan ben je bij het 4-sterren hotel Memories Miramar in Havana aan het juiste adres. Dit hotel heeft van alles te bieden voor een heerlijke vakantie. Of je nu een dagje erop uitgaat, gaat luieren en genieten van de zon aan het zwembad of gaat ontspannen in de spa, hier kan het allemaal. De accommodatie is centraal gelegen en dichtbij populaire bezienswaardigheden. En de 2 restaurants in het hotel zorgen voor  verbazingwekkende gerechten, dus vergeet vooral ook niet om te genieten van de heerlijke maaltijden. Kortom, door de ideale locatie, gastvrije personeel en tal aan faciliteiten zorgt Memories Miramar hotel ervoor dat jij een perfecte vakantie hebt!

Fijne locatie in Havana: vlakbij bezienswaardigheden

Ligging in Havana

Memories Miramar is centraal gelegen en ideaal voor vakantiegangers die het hart van Cuba willen ontdekken. Het hotel is gelegen in een luxe woonwijk Miramar en biedt uitzicht op de oceaan en gemakkelijke toegang tot niet te missen attracties zoals Oud Havana, Club Habana Beach, het Nationaal Aquarium van Cuba, Dolfinarium, PabExpo-tentoonstelling en het winkelgebied La Habana. De internationale luchthaven ligt op 15 km afstand.

Faciliteiten Memories Miramar

Het gastvrije en vriendelijke personeel staat de hele dag voor je klaar om de lekkerste drankjes te maken of aanbevelingen over de omgeving te geven. Vanuit het hotel kan je genieten van een prachtig uitzicht op zee vanuit de meeste goed uitgeruste kamers. Het hotel beschikt over 427 kamers en alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, internet een minibar en airconditioning. Het verblijf is te boeken op basis van logies en ontbijt of halfpension.

Of je nu de dagen wilt vullen met non-stop actie, zoals winkelen en sightseeing, of gewoon lekker wilt luieren bij het zwembad, dan is Memories Miramar Havana de perfecte plek. Het grote zwemcomplex bestaat uit meerdere niveaus met kinderbad, een zonneterras met ligstoelen en een poolbar. Drink mojito’s bij het zwembad of zak lekker onderuit op je ligbedje. Bij de fitnessruimte kun je nog even je dagelijkse oefeningen doen of geniet van een potje volleybal in het zwembad.  Kom helemaal tot rust in de spa en van de livemuziek in de lobbybar. Wat je ook wil doen, Memories Miramar heeft genoeg faciliteiten, de keuze is aan jou!

Het fijne hotel beschikt over 2 buffet- en à-la-carterestaurants, evenals een snackbar. Je hebt de keuze uit een uitgebreid buffet of een internationale restaurant met een verbazingwekkende reeks internationale en creoolse gerechten die je zeker zal onderdompelen in de smaken van Cuba. Sluit je avond af met een lekker drankje in de lobbybar die het vriendelijke personeel graag voor je inschenkt.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken