Skeikampen Fjellandsby

  • *
  • *
  • *

Skeikampen, Oppland, Noorwegen

  • Gelegen in een bosrijke omgeving
  • Skilift & supermarkt in de buurt
  • Ideaal voor wintersportvakanties
  • Knusse houten berghuisjes
Vanafprijs geldt op:
1 september (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 566

Informatie over Skeikampen Fjellandsby

Kom vakantie vieren in de bosrijke en bergachtige omgeving van Skeikampen! Dit Noorse plaatsje in de bergen is een walhalla voor wintersporters en in de zomer voor natuurliefhebbers en avonturiers. Een fijne plek om hier te verblijven is Skeikampen Fjellandsby, een 3-sterren vakantiepark met losstaande vakantiewoningen. Ervaar het knusse gevoel van een houten berghut en trek erop uit in de natuurrijke omgeving. Check de beste prijzen voor een vakantiewoning in Skeikampen Fjellandsby bij Prijsvrij!

Ligging in Skeikampen

Skeikampen Fjellandsby ligt in Centraal-Noorwegen op een schitterende plek in het heuvelachtige landschap. Het gebied staat bekend om de vele outdoor mogelijkheden zoals varen, kanoën, paardrijden, raften, maar met name om de fiets- en wandelroutes. Mountainbiken is echt iets wat je gedaan moet hebben in de zomer. Op loopafstand ligt de Skeikampen Skiarena. Hier beleef je fijne wintersporten. De bijbehorende skilift is ook in de zomer geopend. Een leuk uitstapje is een dagtrip naar Lillehammer op 40 kilometer met een Olympische skischans. Of, ga met een auto op pad. Skeikampen Fjellandsby ligt namelijk aan het begin van de Peer Gyntweg, één van de mooiste autoroutes van Noorwegen! Handig: op 350 meter vind je een supermarkt voor de nodige boodschappen.

Faciliteiten Skeikampen Fjellandsby

Op het vakantiepark staan verschillende mooie vakantiewoningen. De sleutel kun je ophalen bij de centrale receptie en tijdens je hele verblijf kun je hier terecht voor vragen. Bij de receptie en in je vakantiewoning kun je gratis gebruik maken van de WiFi.

Verzorging

Je verblijft in Skeikampen Fjellandsby op basis van logies.

Vakantiewoningen Skeikampen Fjellandsby

De woningen van Skeikampen Fjellandsby beschikken standaard over gratis WiFi, een woon/-eetkamer met een TV, een open haard en een keuken met kookplaten, oven, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Daarnaast beschik je over een eigen badkamer met douche, en toilet.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Receptie
  • WiFi
  • Vakantiewoningen

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken