Girassol

  • *
  • *
  • *
  • *

Funchal, Madeira, Portugal

  • Eet in het eigen buffetrestaurant
  • Kom tot rust in de wellness
  • Duik in het mooie zwembad
  • Zonneterras met cabana's
Vanafprijs geldt op:
29 september (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafBrussel Charleroi
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 822

Informatie over Girassol

Ontdek het 4-sterren Girassol, een plek van rust en comfort, waar je kunt verblijven op basis van logies & ontbijt, halfpension of all inclusive. Met zijn ideale ligging op slechts 200 meter van het strand en op korte afstand van het bruisende centrum van Funchal, biedt dit elegante hotel de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Ontspanning en vermaak zijn gegarandeerd bij het hotel, met zoetwaterzwembaden, een zonneterras met ligstoelen en parasols. Sportliefhebbers kunnen genieten van tennis, midgetgolf, golfen, en diverse watersportactiviteiten, terwijl de fitnessstudio en spa zorgen voor de nodige ontspanning. Bekijk het aanbod en ga voor een ontspannen vakantie op het prachtige eiland Madeira.

Geliefd hotel in Funchal met een ontspannen sfeer

Ligging in Funchal

Girassol is perfect voor strandliefhebbers. Het strand bevindt zich op slechts 200 meter van het hotel. Het centrum met winkelmogelijkheden, bars en restaurants liggen op een afstand van 2 kilometer. De luchthaven bevindt zich verder op een afstand van circa 24 kilometer.

Faciliteiten Girassol

Welkom bij Hotel Girassol op het prachtige eiland Madeira, waar rust en sereniteit samenkomen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Dit elegante hotel, gelegen in een rustige omgeving op loopafstand van het centrum van Funchal, biedt een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Het hotel beschikt over 88 junior suites, 20 suites en 28 tweepersoonskamers, verdeeld over 11 verdiepingen die allemaal bereikbaar zijn via een lift. Bij de 24-uurs receptie in de ontvangstruimte word je begroet door meertalig personeel.

Voor ontspanning en vermaak biedt Hotel Girassol een scala aan faciliteiten, waaronder zoetwaterzwembaden en deels verwarmde binnen- en buitenbaden, een zone met kinderzwembaden en een whirlpool. Plof daarnaast neer op het zonneterras met ligstoelen en parasols, terwijl de jongere vakantiegangers het naar hun zin hebben op de speelplaats. Sportliefhebbers kunnen genieten van activiteiten zoals tennis, midgetgolf, golfen, snorkelen en duiken, terwijl de fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts en gymnastiekruimte bieden voor indooractiviteiten. Toe aan wat relaxen? Er is een spa met sauna, hamam, massagebehandelingen en een zonnebank voor ultieme ontspanning.

Op het gebied van eten en drinken biedt Hotel Girassol een niet-rokersrestaurant met airconditioning, kinderstoelen en een aparte rookzone, evenals twee bars voor verfrissende drankjes. Dat is genieten toch!

Verzorging Girassol

Je kunt in Girassol verblijven op basis van logies & ontbijt, halfpension of all inclusive. Er is een buffetrestaurant waar je zelf je maaltijd kunt samenstellen en door de dag heen is er voor de vakantiegangers met een all inclusive arrangement altijd de mogelijkheid om snacks te halen.

Kamers Girassol

Driepersoonskamer: deze kamer is ruim ingericht en geschikt voor 2 tot 3 personen. Wanneer je de kamer binnenkomt, tref je een bed, een televisie, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een airco en een kluisje. De badkamer bestaat uit een douche, een toilet en een haardroger. Verder is er een balkon aanwezig.

Suite: deze kamer is wat groter en beschikt over een aparte slaapkamer. Daarnaast heb je hierbij ook de mogelijkheid tot zeezicht. Verder heeft deze kamer dezelfde faciliteiten als de driepersoonskamer.

 

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • All inclusive
  • Gratis wifi
  • 2 restaurants en 2 bars
  • Zonneterras met 2 zwembaden

Sport en entertainment

  • Animatie
  • Livemuziek
  • Fitness
  • Wellness

Zie jij jezelf al liggen met je gezin in het heerlijk gelegen Girassol op Madeira? Bekijk dan snel ons aanbod en vlieg met ons mee naar de zon in Portugal!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken