Captains Inn

  • *
  • *
  • *

El Gouna, Rode Zee, Egypte

  • Eenvoudige, comfortabele kamers
  • In een prachtige haven gelegen
  • Sportschool en Spa-centrum
  • Steakhouse bij het hotel

Informatie over Captains Inn

Ben je opzoek naar een mooi hotel in El Gouna? Verblijf dan in het 3-sterren hotel Captains Inn. Dit hotel is gelegen bij de jachthaven Abu Tig Marina en het strand. Dit fijne hotel beschikt over een lekker grill restaurant, waar jij terecht kunt om te genieten van lekkere gerechten. Geniet van het uitzicht over de haven en de zee. En neem een duik in het nabijgelegen zwembad. Het personeel zal er alles aan doen om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Voor een ontspannen vakantie onder de Egyptische zon verblijf je in hotel Captains Inn!

Geliefd hotel in El Gouna met een ontspannen sfeer

Ligging in El Gouna

Het hotel ligt op loopafstand van het strand van El Gouna, dat bekend staat om zijn vele watersport mogelijkheden en prachtige blauwe zee.

Faciliteiten Captains Inn

Het hotel beschikt over een eigen grill restaurant. Op het strand kan je bij Moods Beach Club gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols. Op het strand zijn er veel mogelijkheden voor watersport tegen betaling.

Captains Inn heeft beschikking over 50 kamers in een gebouw. zodra je in het hotel komt, wordt je ontvangen door het vriendelijke personeel in de lobby met zitjes en een 24-uursreceptie. Verder beschikt het hotel over een kleine bibliotheek en een tv-ruimte. De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet tv, huurkluisje, telefoon en een minibar.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken