Galaxia Boutique

  • *

Can Picafort, Mallorca, Spanje

  • Geniet van een cocktail in de bar
  • Direct aan boulevard en strand
  • Fitness en sportactiviteiten
  • Relax aan het buitenzwembad

Informatie over Galaxia Boutique

Op zoek naar een fijn budgethotel op Mallorca? Boek dan een vakantie naar het 1-sterrenhotel Galaxia in Can Picafort. Als je hier verblijft dan bevindt je je direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum. Zo kan je na een avondje stappen perfect bijkomen op het strand. Begin elke dag met een lekker ontbijt, neem daarna een verfrissende duik in het zwembad of ga de hele dag luieren op een ligbedje. En voor de sportievelingen kan er tegen betaling mee gedaan worden aan onder andere yoga en aerobics. Of je nu komt om te ontspannen of van plan bent om elke avond te gaan, hotel Galaxia beschikt over alle faciliteiten voor een aangename vakantie onder de Spaanse zon!

Budgetvriendelijk hotel in Can Picafort

Ligging in Can Picafort

Hotel Galaxia is centraal gelegen aan zee en het strand ligt op slechts 20 meter! De dichtstbijzijnde winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants en bars liggen op ongeveer 5 minuten lopen. Daarnaast ligt de luchthaven op zo'n 60 km en Palma de Mallorca op 55 km.

Faciliteiten Galaxia

Dit prettige hotel bestaat uit een hoofdgebouw met in totaal 59 kamers verdeeld over 5 verdiepingen die gemakkelijk te bereiken zijn met de lift. Daarnaast biedt het hotel een receptie, gratis WiFi in alle openbare ruimtes en tegen betaling een internethoek.

Ook vind je in het hotel een restaurant, een bar, fietsenstalling en buiten is er een heerlijk zwembad aanwezig met daaromheen een zonneterras. Hier zijn ligbedjes te vinden waar je prima kunt ontspannen.

Tenslotte kan je (tegen betaling) meedoen aan yoga, aerobics of pilates en heb je de mogelijkheid om te biljarten.

Verzorging

Verblijf in Galaxia is mogelijk op basis van logies (alleen overnachting), logies & ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive. Alle maaltijden worden geserveerd in buffetvorm en bij all inclusive kan je ook genieten van een selectie van alcoholische- en alcoholvrij drankjes van 11.00 tot 23.00 uur. 

Sport en entertainment

Tijdens je vakantie in hotel Galaxia kan je diverse sporten beoefenen zoals aerobics, nordic walking en danscursussen. Maar ook watergymnastiek en andere watersporten, biljart, pilates, yoga en paardrijden. Activiteiten zijn mogelijk tegen betaling.

Kamers Galaxia

Tweepersoonskamer: (DZ) (ca. 14 m²) voorzien van een badkamer of douche, toilet, telefoon, televisie, föhn, balkon of terras, gratis WiFi en tegen betaling een kluisje (DZ). Ook voor alleen gebruik te boeken (D1).

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Receptie
  • Gratis WiFi (openbare ruimtes)
  • Restaurant
  • Bar
  • Zwembad
  • Zonneterras

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken