Vestina Wellness en Spa

  • *
  • *
  • *

Miedzyzdroje, Pommeren, Polen

  • Ontspannen in het wellness center
  • Direct aan het strand gelegen
  • Gratis WiFi in het hele hotel
  • Heerlijk buffetrestaurant

Informatie over Vestina Wellness en Spa

Op zoek naar een gezinsvriendelijk hotel dichtbij het strand in Miedzyzdroje? Dan is Vestina Wellness en Spa de perfecte keuze! Dit 3-sterrenhotel ligt maar 50 meter van het strand af. In het wellnesscomplex kan je heerlijk ontspannen, baantjes trekken in het zwembad en opwarmen in de jacuzzi. Vanaf je balkon heb je prachtig uitzicht op de zee. Klinkt dat niet als een heerlijk rustgevende vakantie? Zien we je snel in Miedzyzdroje?

Kom tot rust in het wellnesscentrum

Ligging in Miedzyzdroje

Hotel Vestina Wellness en Spa ligt aan het strand, je kan hier top wandelen. Ook dichtbij zijn de Walk of Fame van Miedzyzdroje en het Baltic Miniature Park, het Madurodam van Polen, een aanrader voor gezinnen. In de buurt van het hotel zitten veel pubs die je ‘s avonds kan opzoeken.

Faciliteiten van Vestina Wellness en Spa

In het gezellige restaurant serveren ze heerlijke maaltijden en een ontbijtje in buffetvorm. Aan de bar kan je een lekker drankje halen en de gezelligheid opzoeken.

Het prachtige wellnesscomplex van het hotel heeft een spa, zwembad en een jacuzzi. Alles om tot rust te komen en te genieten van je vakantie.

Verdere voorzieningen van Vestina Wellness en Spa zijn; een souvenirwinkel, fietsverhuur en gratis WiFi. De gezellige kamers in Vestina Welness en Spa zijn voorzien van een balkon, koelkast, TV, föhn, en gratis WiFi.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken