Panorama

  • *
  • *
  • *

Mellieha, Malta, Malta

  • Gratis WiFi beschikbaar in het hotel
  • Niet te massaal: slechts 60 kamers
  • 1 km van het strand "Mellieha Bay"
  • Zwembad met panoramisch uitzicht

Informatie over Panorama

Hotel eenvoudige hotel Panorama ligt in Mellieha op het mooie eiland Malta. Je vindt hier o.a. een heerlijk zwembad met zonneterras waar je optimaal kunt genieten en ontspannen. Het hotel ligt dichtbij het strand en het gezellige centrum van Mellieha. Ook heb je vanaf het hotel een prachtig uitzicht over het stadje en de zee. 

Terras met prachtig uitzicht

Ligging in Mellieha

Het hotel ligt net buiten het pittoreske dorpje Mellieha. Het biedt een majestueus uitzicht op het grootste zandstrand van Malta en de omliggende zustereilanden van Malta: Gozo en Comino.

Hotelfaciliteiten

Hotel Panorama is een geheel van airconditioning voorzien hotel. Het hotel beschikt over 60 kamers en biedt ruimte voor in totaal 120 gasten. De volgende faciliteiten zijn beschikbaar voor gasten: een ontvangsthal met 24-uurs receptie, een kluis, een wisselkantoor en een lift. Er is ook een restaurant, een cocktailbar en een tv-/videokamer.

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van een douche, airconditioning, centrale verwarming, een telefoon, een televisie en een föhn. Ze hebben allemaal een balkon, waarvan sommige met uitzicht op zee. Tevens zijn er kluisjes beschikbaar. 

Eten en drinken

Gasten kunnen kiezen tussen een verblijf op basis van logies & ontbijt of een verblijf op basis van halfpension (inclusief ontbijt en avondeten).

Sport/entertainment

Het hotel beschikt over een zoutwaterzwembad met kinderbad en een zonneterras. Darten is ook mogelijk.

Creditcards

VISA wordt geaccepteerd.

Routebeschrijving

Wanneer je komt vanaf het vliegveld of de haven, dan kun je de borden volgen naar Mellieha Village in het noorden van Malta. Dit is ongeveer 25 minuten rijden. Het hotel ligt net achter de kerk in Mellieha.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken