Village des Cigales

  • *
  • *
  • *

Mauroux, Dordogne, Frankrijk

  • Fietsen of wandelen in de omgeving
  • Eigen restaurant met Franse keuken
  • Sla een balletje op de tennisbaan
  • Zwembad met leuke glijbanen
Vanafprijs geldt op:
28 september (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 302

Informatie over Village des Cigales

Lekker relaxen in een natuurrijke omgeving in Mauroux? Laat het kindvriendelijke en meer kleinschalige Village des Cigales niet langer op je wachten! Dit 3-sterren vakantiepark, perfect voor gezinnen, vormt het ideale verblijf voor een relaxte vakantie in de Dordogne. Plons in de helderblauwe zwembaden en geniet van lekker eten in het eigen restaurant. En, wat denk je van coole faciliteiten voor de kinderen, zoals een speeltuin, kinderbad en spetterende glijbanen? Jong én oud beleven hier een top tijd. Toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Mis dan niets langer van Village des Cigales!

Leuke activiteiten voor jong en oud in het Village des Cigales

Ligging in Maroux

Village des Cigales ligt op een rustige locatie in Mauroux. Zo bevind je je hier middenin het groen tussen de bossen. Hoe fijn is dat? Vanuit hier ben je dan ook zo in schitterende natuurgebieden, vol van glooiende heuvels en wijngaarden. In het centrum van Mauroux vind je faciliteiten als restaurants, winkels en supermarkten. En, wil je gezellig een dagje uit met het gezin? Bezoek dan het chateau van Bonaguil op 16 kilometer rijden of ontdek het historische Cahors op 48 minuten rijafstand vanaf Village des Cigales.

Faciliteiten Village des Cigales

Het gezellige en kindvriendelijke Village des Cigales vormt een heerlijke plek voor een gezinsvakantie in Frankrijk. Dit vakantiepark diverse faciliteiten voor een onvergetelijke tijd in een natuurrijke omgeving in de regio Dordogne. Na inchecken bij de receptie en geniet je van je eigen plek in het groen. Is het tijd om lekker te relaxen? Trek je favoriete zwemoutfit aan en plons in het mooie zwembad: hier voel je je letterlijk als een vis in het water! Roeeeetsj van de spetterende glijbanen en haal een drankje bij de bar. Voor de kinderen vind je hier leuke faciliteiten als een speeltuin en een kinderbad. En, wat denk je van de Kids Club? Kinderen vermaken zich op deze camping dus volop!

Wil je zelf ook lekker actief bezig zijn? Sla een balletje op de tennisbaan of ga voor een potje jeu de boules. Daarnaast vind je hier faciliteiten als een broodjesservice en minisupermarkt. En, is de avond aangebroken? Ga dan naar het gezellige restaurant en proef van gerechten uit de Franse keuken, bereid met lokale en regionale producten. Ook maak je hier handig gebruik van gratis WiFi. Wanneer wil jij op vakantie naar Frankrijk?

Verzorging Village des Cigales

In Village des Cigales verblijf je op basis van logies.

Kamers Village des Cigales

Alle bungalows beschikken over meerdere slaapkamers, voorzien van minstens 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, eventueel aangevuld met meerdere eenpersoonsbedden. Je beschikt over een eigen badkamer, voorzien van een toilet, douche of bad en haardroger. Ook vind je hier standaard faciliteiten als een TV, gratis WiFi en een gemeubileerd terras. De eigen keuken heeft een koelkast, oven, kookplaten, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Receptie
  • Gratis WiFi
  • Eigen restaurant
  • Bar
  • Zwembad met glijbanen
  • Kinderbad en speeltuin
  • Tennis & jeu de boules
  • Minisupermarkt

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken