Familienurlaub Hoch 2

  • *
  • *
  • *

Wagrain, Salzburgerland, Oostenrijk

  • Binnen- en buitenbad met glijbanen
  • Super leuk klimpark voor kinderen
  • Omgeven door vele wandelroutes
  • Huur handig een mountainbike
Vanafprijs geldt op:
24 augustus (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan, afhankelijk van beschikbaarheid, wijzigen.

p.p. vanaf * 324

Informatie over Familienurlaub Hoch 2

Ben jij een echte sportieveling en houd je van een actieve vakantie in de natuur van Wagrain? Dan is Familienurlaub Hoch 2, een 3-sterrencomplex waar vooral families graag komen, iets voor jou! Geniet van de groene omgeving waar je de mooiste wandel- en fietstochten maakt. Of, laat de kinderen urenlang spelen in het avontuurlijke klimpark of roetsjen van de glijbanen bij het buitenzwembad. Hoe leuk is dat? Toe aan een vakantie in Oostenrijk? Laat Familienurlaub Hoch 2 in het Salzburgerland niet langer op je wachten!

Omringd door schitterende natuur

Ligging in Wagrain

Heb jij je veters al gestrikt of je fietsbanden al goed opgepompt? Mooi, want in het Salzburgerland ga je voor schitterende tochten door de bergrijke natuur. Familienurlaub Hoch 2 bevindt zich hierbij op een fijne locatie in Wagrain en Kleinarl: de appartementen liggen namelijk verspreid over deze 2 dorpen. En, wist je dat deze 2 plaatsen bekendstaan als dé wandel- en fietsdorpen van Oostenrijk? Ook vind je in de nabijheid van dit complex diverse winkels, restaurants en supermarkten. Wil je mooie bezienswaardigheden bezoeken? Denk dan aan de prachtige Jägersee op ongeveer 16 minuten rijden. Of, bezoek het super sfeervolle wintersportdorp Sankt Johann im Pongau op 17 minuten rijden. Maak ook zeker gebruik van bergliften in de buurt, want deze brengen je snel naar hoger gelegen stukken op de bergen. Wanneer wil jij op vakantie naar het Salzburgerland?

Faciliteiten Familienurlaub Hoch 2

Voor een actieve en super gezinsvriendelijke vakantie in de natuur ga je naar Familienurlaub Hoch 2: dit vormt namelijk een gemoedelijke uitvalsbasis in Wagrain. Zo check je handig in bij de centrale receptie om vervolgens je intrek in de kamer of het appartement te nemen. Lekker geslapen? Dan staat het uitgebreide ontbijtbuffet al op je te wachten. Terwijl jij van een kopje koffie geniet, maken je kinderen zich op voor de leukste avonturen in het klimpark en zwemparadijs! Van kleurrijke en kronkelende glijbanen tot speciale speeltuinen voor de kleinste vakantiegangers. Vooral gezinnen met jongere kinderen beleven hier een absolute toptijd! Of, wat denk je van een potje tennis?

Na een actieve dag kom je weer heerlijk tot rust in Familienurlaub Hoch 2, zoals een relaxmoment in de wellness, voorzien van een sauna en stoombad. Hoe fijn klinkt dat na een actieve wandeling of fietstocht? En, wil je in de avond lekker eten? Het ontbijt- en dinerbuffet vindt plaats in diverse restaurants in Wagrain en Kleinarl. Ter plaatse ontvang je vouchers die je bij deze restaurants kunt inleveren, evenals de exacte locaties. Daarnaast maak je in Familienurlaub Hoch 2 gratis gebruik van WiFi in je verblijf en parkeer je de auto gratis op het parkeerterrein van dit complex.

Verzorging Familienurlaub Hoch 2

In Familienurlaub Hoch 2 verblijf je op basis van logies & ontbijt of halfpension.

Kamers Familienurlaub Hoch 2

2-Persoonskamer: De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over: - Tv en radio - 2-persoonsbed - 2-persoonsbijzetbed voor de 3e persoon - Badkamer met bad of douche en toilet - Sommige kamers beschikken over een balkon

2-kamerappartement: De appartementen zijn netjes ingericht en verschillen onderling van inrichting. Woon-/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank of bijzetbedden - Kitchenette met koelkast, 2-4 kookplaten, magnetron en koffie- en theezetfaciliteiten - Slaapkamer met 2-persoonsbed - Badkamer met douche of bad en toilet - Gratis WiFi- Deels met balkon of terras (max. 4 personen)

3-kamerappartement: De appartementen zijn netjes ingericht en verschillen onderling van inrichting. Woon-/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank of bijzetbedden - Kitchenette met koelkast, 2-4 kookplaten, magnetron en koffie- en theezetfaciliteiten - Slaapkamer met 2-persoonsbed - Extra slaapkamer met 2 slaapplaatsen* - Badkamer met douche of bad en toilet - Gratis WiFi- Deels met balkon of terras Er kunnen ook appartementen zijn met 2 slaapkamers met ieder drie slaapplaatsen. (max. 6 personen)

Inbegrepen: gas, water en elektriciteit, eindschoonmaak, bed- en badlinnen (uitgifte 1e set).

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Receptie
  • Gratis WiFi (in de appartementen)
  • Buiten- en binnenzwembad
  • Glijbanen
  • Restaurants
  • Wellness (€)
  • Tennis (€)
  • Mountainbikeverhuur (€)
  • Klimpark (€)

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken