Murz

  • *
  • *
  • *
  • *

Bad Fussing, Beieren, Duitsland

  • Heerlijk eten in het restaurant
  • Maak gebruik van de fitness
  • Binnenzwembad & bubbelbad
  • Ontspannen in de sauna

Informatie over Murz

Wat dacht je van een ontspannen vakantie in Bad Fussing? Goed idee! Verblijf in het 4-sterren hotel Murz en word iedere ochtend uitgerust wakker in een van de comfortabele kamers. Nadat je uitgerust wakker bent geworden kun je aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Ga vervolgens naar het wellness center met thermale baden om nog meer te relaxen. Ontspan in een van de saunas, de whirlpool of het binnenzwembad. Neem een duik in het natuurzwembad in de buitenlucht en kom tot rust op het zonneterras in een van de ligstoelen. Geniet in het restaurant van culinaire gerechten of bestel een heerlijk drankje bij de bar. Wil jij ontspannen? Boek dan snel jouw vakantie naar Murz in Bad Füssing!

Kom tot rust in het wellness center met thermale baden

Ligging in Bad Füssing

Murz is in het centrum van Bad Füssing gelegen. Vlak bij vind je Stadtpark en Freizeitpark. In het centrum vind je ook verschillende leuke restaurants waar je heerlijk kunt eten. Ben jij een golf liefhebber? Ga dan eens naar de golfbaan Termal Golf Bad Füssing. Dit is ongeveer 10 minuten rijden vanaf het hotel.

Faciliteiten Murz

De kamers van Murz zijn voorzien van een eigen badkamer met een douche of bad. Verder beschikken de kamers over een tv, minibar, haardroger en vaste telefoon. Je kunt lekker relaxen op het balkon en je kunt gebruik maken van gratis WiFi. Waardevolle spullen kun je opbergen in de kluis. Je kunt gebruik maken van een badjas en badslippers tijdens je verblijf bij Murz. De suites zijn voorzien van een aparte woonkamer en slaapkamer. 

Wil je helemaal tot rust komen tijdens je vakantie? Bezoek dan het wellness center met thermale baden. Het wellness center heeft een binnenzwembad en whirlpool waar je heerlijk kunt ontspannen. Buiten heeft het hotel een natuurzwembad met een zonneterras en ligstoelen. Je kunt ook lekker relaxen in de Finse sauna, stoomsauna en infraroodsauna. Daarnaast heeft het wellness center een regenwouddouche, douche met fijne straal, watermassage en poolijsdouche. Je kunt ook ontspannen in de verwarmde stilte ruimtes met verwarmde ligstoelen of probeer diverse behandelingen (tegen betaling). Even niet ontspannen? Maak dan gebruik van de fitnessruimte. 

Geniet van culinaire gerechten in het restaurant tijdens het ontbijtbuffet of diner met à la carte menu. Bestel jouw favoriete drankje bij de bar en relax in de lounge. In de zomer kun je ook een heerlijk drankje drinken op het terras.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken