Gasparina

  • *
  • *
  • *

Castelnuovo del Garda, Gardameer, Italie

  • Sfeervolle en luxe familiecamping
  • Mooi uitzicht over het Gardameer
  • Dichtbij attractiepark Gardaland
  • Fijn ingerichte stacaravans
Vanafprijs geldt op:
13 juli (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 824

Informatie over Gasparina

Gasparina is een 3-sterren camping gelegen aan het Gardameer met strand in Castelnuovo del Garda. Hier gaan families het zeker naar hun zin hebben. Voor de kinderen is er in de buurt het amusementenpark Gardaland. En de camping zelf biedt een zwembad, animatie en een speeltuin. Geniet van de lekkere Italiaanse keuken in het restaurant en van drankjes bij de strandbar. De volwassenen kunnen zich ontspannen dankzij een jacuzzi of op het zonneterras met ligbedden. Klinkt goed toch? Boek jouw vakantie naar camping Gasparina en beleef een fijne tijd in Italie!

Op loopafstand van het strand

Ligging in Castelnuovo del Garda

Gelegen aan een fijn strand en direct aan het populaire Gardameer. Verder ligt de camping heel dichtbij het themapark Gardaland en diverse leuke dorpen en steden zoals Bardolino. Verona ligt ongeveer 30 km verderop.

Faciliteiten Gasparina

De camping biedt verschillende accommodaties en faciliteiten zoals een receptie, 25 meter zwembad, kinderbad, een jacuzzi, een zonneterras met ligstoelen en een entertainmentprogramma.

Verder is er een snackbar, een restaurant/pizzeria, markt en bazaar, douches, tafeltennistafel, een videokamer en miniclub voor de kids, maar ook een speeltuin en in de avond shows. Tegen betaling kun je WiFi regelen en gebruik maken van de wasserette.

Verblijf is op basis van logies (alleen overnachting), logies en ontbijt of halfpension. Maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. De stacaravans zijn voorzien van o.a. airco, een keuken, badkamer en een gemeubileerd terras.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken