Majestic Toscanelli

  • *
  • *
  • *
  • *

Lido di Jesolo, Veneto, Italie

  • Genieten van het privéstrand
  • Comfortabele en ruime kamers
  • Ontspannen bij het zwembad
  • Lopend naar het centrum
Vanafprijs geldt op:
14 september (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 464

Informatie over Majestic Toscanelli

Het 4-sterren hotel Majestic Jesolo is een gezinsvriendelijk hotel is Lido di Jesolo. De accomodatie is direct gelegen aan het privéstrand met ligbedden en parasols exclusief voor gasten. Neem een duik in het buitenzwembad of relax op een van de ligbedden op het zonneterras. Vergeet vooral niet om de lokale gerechten te proberen in het restaurant van het hotel. Sluit de avond af met een wandeling langs het 17 km lange strand of speel een spelletje op het buitenterras. Dit hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen en strandliefhebbers! 

Prima 4-sterren hotel in Lido di Jesolo

Ligging in Lido di Jesolo

Majestic Jesolo heeft een prachtige omgeving met schitterend uitzicht op de zee. Het privéstrand is op steenworp afstand gelegen en hier vind je ligbedden en parasols exclusief voor gasten van het hotel. Bekende bezienswaardigheden, zoals The Wheel of Venice zijn op ongeveer 20 minuten van het hotel vandaan. 

Faciliteiten Majestic Jesolo

Het fijne hotel biedt verschillende faciliteiten om optimaal te genieten van jouw vakantie. Allereerst beschikt de accommodatie over een zwembad met zonneterras waar je na een lange dag tot rust kunt komen. Het zwembad grenst aan het prachtige tuinterras waar je een lekker drankje kan nemen en kan genieten van de zon. Vanuit het zwembad loop je zo het privéstrand van het hotel op, waar parasols en ligbedden al op je staan te wachten. 

Het restaurant van het viersterrenhotel Majestic biedt een dagelijks menu met lokale en mediterrane gerechten in vorm van een buffet. Het ontbijt wordt geserveerd op het buitenterras waar je rustig wakker kunt worden onder de Italiaanse zon. 

Kamers Majestic Jesolo

Alle kamers zijn comfortabel ingericht met ruime bedden. De kamers zijn, naast de terrassen, voorzien van airconditioning, WiFi, TV, minibar, kluis en haardroger. Alle kamers hebben schitterend uitzicht op zee met een balkon. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken