Grand Bristol

  • *
  • *
  • *
  • *

Stresa, Maggioremeer, Italie

  • Vriendelijk, behulpzaam personeel
  • Gelegen aan het Lago Maggiore
  • Neem een duik in het zwembad
  • Ruime, moderne kamers

Informatie over Grand Bristol

Op zoek naar een gezellig hotel in het plaatsje Stresa, aan het Maggioremeer? Hotel Grand Bristol is dan de perfecte keuze. Dit eersteklas 4-sterrenhotel is gevestigd in een oud gebouw en ingericht in boheemse stijl wat zorgt voor een romantische sfeer. Vanaf je balkon kan je uitkijken op Lago Maggiore, het meer die op maar 100 meter afstand ligt. Je kan lekker op het strand liggen en genieten van de zon of genieten aan het zwembad van het drankje die je hebt gehaald aan de poolbar.

Ideale locatie in Stresa: vlakbij strand & centrum

Ligging in Stresa

Grand Bristol ligt aan de voet van de Alpen aan de oever van het grote Maggiore meer. Op maar 600 meter ligt het centrum van Stresa, waar een hoop attracties zijn te vinden, zoals het eiland Isola Bella en prachtige kerken. Het hotel is daarom ideaal voor toeristen.

Faciliteiten van Grand Bristol

In het hotel kan je een restaurant vinden die allerlei traditionele gerechten aanbiedt, hier kan je bijvoorbeeld genieten van een echte Italiaanse pasta en een heerlijk drankje. Ook wordt er een continentaal ontbijt aangeboden en in de 2 bars kan je genieten van de heerlijke drankjes die de barman voor je maakt. Een hiervan zit bij het zwembad en de andere is binnen en heeft een wintertuin, zodat je het hele jaar de gezelligheid kan opzoeken.

In het buitenzwembad kan je een heerlijke frisse duik nemen en wanneer het koud is kan baantjes trekken in het verwarmde binnenzwembad. In deze ruimte is ook een jacuzzi aanwezig, net als een sauna en een stoombad. Wanneer je zin hebt om actief bezig te zijn kan je al je energie kwijt  in de fitnessruimte, tafeltennissen of in de prachtige omgeving een wandeling maken. Ook zijn er 7 golfbanen in de buurt. Verder is er parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen en je mag zelf je trouwe viervoeter meenemen, het hotel is diervriendelijk.

Kamers van Grand Bristol

Wanneer je bij de 24-uursreceptie van Grand Bristol hebt ingecheckt krijg je een van de 250 sfeervolle kamers toegewezen. Deze kamers beschikken over een TV, airco, minibar, kluis, roomservice, gratis WiFi en de meeste over een balkon, waar je het mooie uitzicht bij krijgt.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken