Sa Bassa Rotja

  • *
  • *
  • *
  • *

Porreres, Mallorca, Spanje

  • Verblijf in een 13-eeuws landhuis
  • Authentieke boerderij met zwembad
  • Landelijk gelegen op Mallorca
  • Plons in het zwembad

Informatie over Sa Bassa Rotja

Wil je graag op vakantie naar een authentiek landelijk hotel? Dan is het 4-sterren Sa Bassa Rotja in Porreres een fantastische aanrader. Deze fijne accommodatie op het bruisende Mallorca beschikt over en prachtige tuin met een heerlijk zwembad. Hier strijk je neer op een ligbedje en geniet urenlang van het warme weer. Zo nu en dan spring je het water in voor wat verkoeling. Daarnaast kan je meedoen aan yoga, uitstekend dineren op het buitenterras en zelfs een potje tennissen. De comfortabele en modern ingerichte kamers en suites zorgen ervoor dat je je eigen plekje hebt met makkelijke toegang tot de heerlijke spa. Boek jouw vakantie naar Sa Bassa Rotja en geniet van het gezellige, Spaanse vida!

Landelijk hotel in een 13e-eeuwse boerderij op Mallorca

Ligging in Porreres

Sa Bassa Rotja ligt in een natuurrijke omgeving van Mallorca. Na je aankomst op de luchthaven huur je een auto (of misschien heb je al een auto gehuurd voor je vertrek) en rijd je binnen 40 minuten rijden naar de boerderij.

Zin in een dagje strand? Dan kan je bijvoorbeeld naar Platja de Can Pastilla dat op ongeveer 36 minuten rijden ligt of Platja Es Trenc dat te vinden is op zo'n 30 minuten rijden.

Faciliteiten Sa Bassa Rotja

Dit mooie hotel is gelegen op 100 hectares in een 13-eeuwse boerderij. Het is er heerlijk rustig en je bent voorzien van alle gemakken. Denk aan een grote, groene tuin met een aangenaam zwembad en een zonneterras met ligbedden en parasols.

Verder vind je er een gezellig restaurant met een buitenterras, een tafeltennistafel, tennis, fietsverhuur, een fitnessruimte en kan je meedoen aan yoga. Ook biedt de accommodatie een game room en gratis parkeren. Ontspannen doe je in de spa met o.a. een binnenzwembad, sauna en bubbelbad. Je kunt er tevens genieten van heerlijke massages (tegen betaling).

Sa Bassa Rotja telt in totaal 38 royaal ingerichte kamers & suites die allemaal voorzien zijn van een badkamer met douche of bad, een tv, airconditioning, gratis WiFi, een bureau, toegang tot de spa, een föhn en comfortabele bedden. De Rustic room is groter (ca. 24 m²) dan de standaardkamer (ca. 20 m²) en heeft een bad en tegels in plaats van een douche en een houten vloer. De suites zijn ruimer (40 m²) en hebben een terras met directe toegang tot het zwembad.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken