Barcelo Funchal Oldtown

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Funchal, Madeira, Portugal

  • Hotel met moderne uitstraling
  • Geniet hier van alle luxe
  • Overnachten in hartje stad
  • Zwemmen op het dakterras

Informatie over Barcelo Funchal Oldtown

Verblijven in het oude centrum van Funchal? Dan is het 5-sterrenhotel Hotel Barcelo Funchal Oldtown het verblijf voor jou. Het verblijf heeft verschillende bars en restaurants aanwezig, waar je van een heerlijk drankje of diner kan genieten. Ga vervolgens met je cocktail naar de rooftop en geniet van je drankje terwijl je over het oude stadcentrum van Funchal kijkt. Ook kun je met het heerlijke weer van Madeira afkoelen in het zwembad van het hotel. Zo kun je tijdens je verblijf optimaal genieten terwijl je van de oude stad geniet. 

Ideale locatie in Funchal: vlakbij het centrum

Ligging in Funchal

Het verblijf is gelegen in het centrum van de hoofdstad van Madeira. Zo stap je uit het hotel en sta je meteen in het hart van de stad. Ga op pad en bezoek de Kathedraal van Funchal. Loop langs de Avenida do Mar en bezoek leuke boutiques en terrasjes. Vergeet verder ook niet de rest van het eiland te ontdekken, want het is prachtig. Zo is de haven binnen 15 minuten lopen te bereiken. En ben je binnen 15 minuten rijden bij het strand. Zo kun je vertoeven in je hotel afwisselen met de stad en het strand.

Faciliteiten Hotel Barcelo Funchal Oldtown

Het hotel Barcelo Funchal Oldtown heeft verschillende faciliteiten om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Aangekomen in het hotel kun je inchecken bij de receptie. Deze is altijd geopend, waardoor je ten alle tijden van je verblijf terecht kan met je vragen. Ga vervolgens naar je kamer en maak je klaar om te genieten op het zonterras aan het zwembad of neem plaats in het restaurant. Er zijn 2 verschillende restaurants in het hotel, waarbij je kan genieten van lokale en internationale gerechten. Dit kan zowel binnen als buiten op het terras. Ook zijn er 2 bars waar je een lekker drankje kan nuttigen. Zo is er een bar in lobby, waar je bij aankomst gelijk kan genieten van een versnapering, of ga naar de rooftop waar je kan genieten van een heerlijke cocktail, terwijl je uitzicht hebt over de stad. Verder is er gratis WiFi in het gehele verblijf, waardoor je altijd kan genieten van je favoriete shows, of je trip van de volgende dag uit kan stippelen. Tussen al het relaxen en verkennen door ook actief doen? Maak gebruik van de fitnessruimte en blijf zo tijdens je vakantie op schema! Verder is er ook een bagageruimte waar je je bagage veilig kan stallen als je te vroeg bent aangekomen in het hotel, of als je een late terugvlucht terug hebt. Tenslotte is er ook de mogelijkheid om een babybedje te huren. Dit kun je toevoegen als preferentie. 

Verzorging Hotel Barcelo Funchal Oldtown

Je verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Kamers Hotel Barcelo Funchal Oldtown

Tijdens je verblijf in Barcelo Funchal Oldtown zal je verblijven in een tweepersoonskamer. Deze kamer heeft een eigen badkamer wat met alles is voorzien, zodat je na een lange dag je gemakkelijk op kan frissen. Zo is er een douche, toilet, verzorgingsvoorzieningen en föhn. De kamer biedt zelfs slippers en badjassen aan tijdens je verblijf. Verder is er airconditioning en verwarming aanwezig, zodat je de temperatuur van je kamer tot wens kan maken. Na een lange dag nog even tot rust komen in je kamer? Zet dan de tv aan en relax nog even in je bed voor het slapen gaan. Tenslotte is er ook een telefoon, kluis, koffie- en theefaciliteiten en een minibar aanwezig.

Populaire faciliteiten Hotel Barcelo Funchal Oldtown

  • Rooftopbar
  • Verschillende bars en restaurants
  • Zwembad
  • 24-uursreceptie
  • Fitnessruimte
  • Dicht bij centrum

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken