Villa Greta

  • *
  • *

Taormina, Sicilie, Italie

  • Uitzicht op vulkaan Etna en de baai
  • Haal een fris drankje bij de bar
  • Behulpzaam en gastvrij personeel
  • Geniet van typisch Grieks eten

Informatie over Villa Greta

Voor een gezinsvriendelijk hotel in Taormina hoef je niet ver te zoeken. Hotel Villa Greta is een 2-sterren hotel dat wordt gerund door een vriendelijke familie. Het hotel heeft een gezellig sfeer en biedt een bijzondere rust en een prachtig uitzicht. Het hotel ligt dichtbij leuke bezienswaardigheden en vanaf het hotel kan je zelfs op de vulkaan Etna en de baai van Giardini-Naxos kijken. Ontdek de omgeving en geniet van heerlijke Siciliaanse gerechten tijdens jouw vakantie naar Villa Greta!

Zeer behulpzaam en gastvrij personeel

Ligging in Taormina

Het hotel ligt op een heuvel bij een berg, wat zorgt voor dat prachtige uitzicht. Naar het centrum van Taormina is het 15 minuten lopen en andere bezienswaardigheden zoals Castello Saraceno, Chiesa Madonna della Rocca, Ancient Theatre of Taormina, Corso Umberto, Giardino Pubblico kan je allemaal binnen 10 minuten lopen bereiken.

Faciliteiten van Villa Greta

Het hotel heeft 2 restaurants. In de ene kan je elke dag genieten van traditionele gerechten, bijvoorbeeld met verse vis. Het andere restaurant is een openlucht restaurant ‘Le Chams’ dat open gaat in de zomer. Tijdens het eten kan je genieten van een panoramisch uitzicht  op de vulkaan Etna en de baai van Giardini-Naxos. Elke dag wordt er een ontbijtbuffet bereid en de aan de bar kan je een lekker drankje halen. De kamers zijn voorzien van een TV, airco en de meeste hebben een balkon met een prachtig uitzicht.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken