Dom Pedro Vilamoura en Golf

  • *
  • *
  • *
  • *

Vilamoura, Algarve, Portugal

  • 2 minuten wandelen van het strand
  • Luxueuze spa voor ontspanning
  • Blijf in shape in de fitness
  • Mooi uitzicht op je balkon
Vanafprijs geldt op:
13 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafEindhoven
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1585

Informatie over Dom Pedro Vilamoura en Golf

In de badplaats Vilamoura in de Algarve vind je dit prachtige 4-sterren hotel Dom Pedro Vilamoura en Golf. Het strand van Vilamoura is maar 2 minuten lopen vanaf het hotel en je kunt ook een kijkje nemen in de jachthaven van Vilamoura, die op maar 500 meter afstand ligt. Wanneer je even wil ontspannen is de wellness met binnenzwembad in het hotel perfect. Je kan een lekker drankje halen bij de Gazebo Bar en op het zonneterras langs het zwembad van de zon genieten. Wanneer je een dagje erop uit wilt kan je Albufeira bezoeken of een bezoekje brengen op een van de golfbanen in de buurt. Klinkt dit als jouw droomvakantie? Boek dan snel jouw reis naar Dom Pedro Vilamoura en Golf!

Groot zonneterras met zwembad

Ligging in Vilamoura

Dit hotel in de Portugese Algarve ligt binnen handbereik van het strand van Vilamoura. De jachthaven van Vilamoura is zeker een bezoekje waard. Albufeira ligt in de buurt en ook de restaurant, bars en clubs liggen op loopafstand.

Ook de luchthaven Faro is niet ver weg, op 20 kilometer afstand van het hotel, daardoor is er geen lange transfer. Binnen 3 kilometer afstand van het hotel zijn een aantal golfbanen te vinden die erg in de smaak vallen bij gasten van hotel Dom Pedro Vilamoura en Golf.

Faciliteiten van Dom Pedro Vilamoura en Golf

Rondom de zwembaden is een zonneterras met ligbedjes gelegen. Er zijn ook kinderzwembaden en een wellness met een binnenzwembad te vinden. Het hotel biedt een all inclusive optie, waardoor je elke dag bent voorzien van ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks. De kamers van Dom Pedro Vilamoura en Golf hebben een balkon met uitzicht op zee. Ook zijn ze voorzien van een TV, airco, kluis en gratis WiFi.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken