Pickalbatros Water Valley by Neverland

  • *
  • *
  • *
  • *

Hurghada, Rode Zee, Egypte

  • Uitgebreide, gevarieerde buffetten
  • Super veel zwembaden en glijbanen
  • Veel sport- en kinderfaciliteiten
  • Avondentertainment met muziek
Vanafprijs geldt op:
22 mei (8 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis vanafBrussel Zaventem
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1511

Informatie over Pickalbatros Water Valley by Neverland

Ultiem waterplezier tijdens een heerlijke zonvakantie in Hurghada? Daarvoor ga je naar het 4-sterrenresort Pickalbatros Neverland Hurghada: een grootschalig resort met een enorm waterpark waar de hele familie welkom is! Plons in de grote hoeveelheid zwembaden en ontdek de kleurrijke glijbanen. En, proef s avonds de lekkerste gerechten in het eigen restaurant. Zowel jong als oud geniet hier van dit ultieme waterparadijs! Toe aan de zon? Vlieg mee voor een zonvakantie naar Egypte!

Fantastisch hotel in Hurghada met spetterende waterglijbanen!

Ligging in Hurghada

Pickalbatros Neverland ligt op een toplocatie in Hurghada: zo bevinden veel bezienswaardigheden in de buurt zich al op een korte rijafstand. Wil je bijvoorbeeld naar het strand? Met de auto ben je hier al binnen 5-10 minuten rijden. Of, maak gebruik van een shuttleservice(€). Nabij dit resort vind je diverse locaties die zich perfect lenen voor duik- en snorkelavonturen: ontdek hiermee dan ook dé schitterende onderwaterwereld van Egypte! De luchthaven van Egypte ligt op een klein half uur rijafstand.

Faciliteiten Pickalbatros Neverland

Een verblijf in Pickalbatros Neverland betekent een heerlijk ontspannen zonvakantie in Egypte voor de hele familie! De ruime familiekamers bieden comfort voor het hele gezin, zoals aparte slaapkamers en eigen badkamers. In de ochtend geniet je hier van een uitgebreid, continentaal ontbijt op basis van buffet. Het eigen restaurant biedt ook lunch en diner aan: ook dit is op buffetbasis. En, proef je de lekkerste lokale, Franse, Aziatische en Italiaanse gerechten. Pickalbatros Neverland staat dan ook vooral bekend als ultiem waterparadijs: met de vele zwembaden en glijbanen zijn vooral kinderen heel de dag actief! En, ontspan jij als ouder heerlijk met een boek aan het zwembad. Of, ga je gezellig mee van de glijbaan! Bij de zwembadbar bestel je dan ook een verfrissend drankje of een snack als tussendoortje. Of, wat dacht je van een koffie bij de koffiebar? Verder beschikt deze accommodatie over een uitgebreid wellnesscentrum, een nachtclub, diverse sportmogelijkheden en een ruime lobby, evenals een 24-uursreceptie, excursiebalie en gratis WiFi. Met wie verblijf jij hier graag tijdens een vakantie in Hurghada?

Verzorging Pickalbatros Neverland

In Pickalbatros Neverland verblijf je op basis van all inclusive. Dit krijg je ervoor:

  • Ontbijt: buffet
  • Lunch: buffet
  • Diner: buffet
  • Langslapersonbijt
  • Koffie met taart/gebak in de middag
  • Middernachtsnack
  • (Non)alcoholische dranken 10:00 tot 00:00 uur

Kinderen Pickalbatros Neverland

Pickalbatros Neverland is één groot speelparadijs voor kinderen. Zo vind je er veel verschillende (kinder)zwembaden, voorzien van de meest kleurrijke glijbanen en piratenboten. Ook vermaken ze zich urenlang in de speciale Kids Club of in de speeltuin met buitenspeelgoed. Wil je als ouders heerlijk ontspannen terwijl je kinderen zich iedere dag urenlang vermaken? Dan mag je een bezoek aan Pickalbatros Neverland zeker niet missen!

Zwembad & wellness Pickalbatros Neverland

Voel jij je letterlijk als een vis in het water wanneer je een zwembad ziet? Dan zit je hier op de juiste plek! Pickalbatros Neverland resort beschikt namelijk over een grote hoeveelheid zwembaden. Van zwembaden voor alle leeftijden tot juist speciale kleinere voor kinderen. En, niet te vergeten: de enorme hoeveelheid kleurrijke glijbanen! Hier beleven zelfs de allerkleinsten volop watervertier! Of, laat ze de avontuurlijke piratenschepen ontdekken. Of, wat dacht je van een bezoek aan de wellness? Pickalbatros Neverland heeft namelijk een groot aanbod wellnessfaciliteiten: van sauna's en massages tot allerlei lichaamsbehandelingen, waaronder een manicure, pedicure, kappersservice en massages in kleine vorm. Voor de meeste wellnessfaciliteiten betaal je een toeslag.

Sport & entertainment Pickalbatros Neverland

Wil je graag sporten tijdens je verblijf in Pickalbatros Neverland? Deze accommodatie bied je verschillende mogelijkheden om ook tijdens je vakantie in Egypte fit te blijven. Wat dacht je namelijk van aerobics of mooie wandeltochten in de omgeving? Daarnaast beschikt dit hotel over faciliteiten als tafeltennis, biljart, darten en een tennisbaan. Wil je graag snorkelen of duiken? Hier betaal je een toeslag voor. Of, test je conditie in de fitness. Ook biedt Pickalbatros Neverland je allerlei vormen van entertainment, zoals thematische avonden met livemuziek en optredens. Of, doof de lichten pas in de late uren met een bezoek aan de nachtclub met DJ.

Kamers Pickalbatros Neverland

2-Persoonskamer: Deze ruime kamer beschikt over een aparte woon- en slaapkamer, waarvan 1 groot tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapbank in de woonkamer. Je beschikt hierbij over een eigen badkamer, voorzien van een toilet, bad of douche, haardroger en gratis artikelen. Daarnaast vind je hier een minibar (€), kluisje, thee- en koffiefaciliteiten, elektrische waterkoker, eettafel ,bureau, zithoek, TV, telefoon en een balkon of terras. Deze kamer biedt gratis WiFi en heeft een uitzicht op de tuin, stad of het zwembad.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • 24-uursreceptie
  • Roomservice
  • Gratis WiFi
  • Grote diversiteit zwembaden
  • 1 eigen restaurant
  • Nachtclub
  • Sportmogelijkheden
  • Shuttleservice (€)
  • Wellnesscentrum (€)

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken