Garda

  • *
  • *
  • *
  • *

Riva del Garda, Gardameer, Italie

  • Prachtig uitzicht op het Gardameer
  • Mooie tuin met zwembad & terras
  • Heerlijk eten in het restaurant
  • Ruime, comfortabele kamers
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Gardameer of Italie

Informatie over Garda

Wat dacht je van een heerlijke vakantie in Riva del Garda? Goed idee! Het 4-sterren hotel Garda in Riva del Garda is de ideale plek om te verblijven tijdens jouw vakantie bij het Gardameer. Start jouw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet zodat je vervolgens deel kunt nemen aan leuke activiteiten. Bestel een lekker drankje bij de bar en komt tot rust op het zonneterras. Neem een duik in het zwembad of ga lekker zwemmen in het Gardameer. Binnen 15 minuten loop je naar het centrum waar je verschillende leuke winkeltjes kunt vinden. Proef heerlijke gerechten in het restaurant en geniet van de (live) muziek. Verblijf in een van de comfortabele kamers en relax! Zien we je snel bij Garda in Riva del Garda?

Perfecte keuze voor een ontspannen vakantie in Italie

Ligging in Riva del Garda

Hotel Garda ligt op een afstand van ongeveer 300 meter vanaf het Gardameer. Binnen 5 minuten loop je naar het strand waar je lekker kunt zwemmen in het Gardameer. Binnen 15 minuten loop je naar het centrum waar leuke restaurants, bars en winkels te vinden zijn. In 15 minuten loop je ook naar de kleine haven van Riva del Garda waar je leuke boten kunt spotten. In de buurt vind je ook meer dan 50 kilometer aan fietsroutes. 

Faciliteiten Garda

Word in de ochtend wakker in een van de comfortabele kamers van hotel Garda. De kamers zijn voorzien van een eigen balkon met tafel en stoelen, tv en minibar. De kamers beschikken ook over een haardroger, airconditioning en een kluis waar je waardevolle spullen kunt opbergen. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van een zachte badjas en slippers. 

Nadat je heerlijk uitgerust wakker wordt, kun je aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. In de middag kun je genieten van een lekker lunch en ik de avond kun je sfeervol dineren in het restaurant. Bij de bar kun jij jouw favoriete drankje bestellen en luisteren naar de (live) muziek. Geniet van je drankje en de zon op het zonneterras of in de whirlpool en neem een duik in het verwarmde zwembad. 

Tijdens je verblijf bij Garda kun je ook deelnemen aan verschillende activiteiten zoals trekking, yoga, stretching, wandelingen en aerobics. Deze activiteiten worden begeleid door een professionele trainer.

In het hotel is gratis WiFi beschikbaar en er is gratis parkeergelegenheid.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.