Cinco Plazas

  • *
  • *
  • *

Puerto del Carmen, Lanzarote, Canarische Eilanden

  • Buitenzwembad en een kinderbad
  • Op loopafstand van het strand
  • Supermarkt en een koffiehuis
  • Rolstoeltoegankelijke kamers

Informatie over Cinco Plazas

Op zoek naar een mooi, kindvriendelijk hotel op Lanzarote? Bekijk dan zeker eens hotel Cinco Plazas. Dit 3-sterrenhotel ligt vlakbij het strand van Puerto del Carmen en heeft verschillende appartementencomplexen die allemaal van alle gemakken voorzien zijn. Neem een duik in een van de zwembaden of ontspan op een ligbedje aan het water. Cinco Plazas is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op Lanzarote, dus bekijk snel de mogelijkheden voor een verblijf in dit hotel!

Perfecte keuze voor een ontspannen vakantie in Canarische Eilanden

Ligging in Puerto Del Carmen

Cinco Plazas ligt op maar 300 meter afstand van zee, waardoor het hotel een ideale ligging heeft voor strandliefhebbers. Ook zijn er in de buurt van het hotel verschillende leuke winkels en restaurantjes te vinden. Op 2 kilometer afstand ligt het centrum van Puerto Carmen. Loop een eindje over de lange boulevard of bezoek het oude gedeelte van de stad en proef de lekkerste tapasgerechten of verse vis in de haven. In de haven kun je ook een boottrip boeken wat zeker de moeite waard is om eens een dagje te doen. Er is genoeg te beleven in en rondom Puerto Del Carmen tijdens je vakantie op Lanzarote!

Faciliteiten Cinco Plazas

Hotel Cinco Plazas beschikt over twee zwembaden en een kinderbadje voor de allerkleinsten. Voor de kinderen is er daarnaast ook nog een mooie speeltuin en zelfs een kids club waar zij zich uren kunnen vermaken. Cinco Plazas heeft een buffet restaurant en een à la carte restaurant waar je 's ochtends heerlijk kunt ontbijten en 's avonds kunt dineren. Voor een klein hapje of drankje kun je de gehele dag terecht in de bar van het hotel. Hotel Cinco Plazas is van alle gemakken voorzien!

Kamers Cinco Plazas

De appartementen van Cinco Plazas zijn voorzien van airco, televisie, een kluis en een klein keukentje met magnetron, kookplaten en koelkast. Daarnaast hebben de appartementen een balkon of terras met zitplek en er zijn koffie- en theefaciliteiten. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche, een toilet en een föhn. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een ideaal verblijf tijdens je vakantie op Lanzarote!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken