Lesante Cape

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Zakynthos stad, Zakynthos, Griekenland

  • Stijlvol ingerichte hotelkamers
  • Zwemmen met prachtig uitzicht
  • Bestel een drankje aan de bar
  • Zonnen op het privéstrand

Informatie over Lesante Cape

Toe aan klasse en verfijning tijdens een verblijf in Zakynthos-Stad? Daarvoor ga je naar Lesante Cape: een 5-sterrenresort waar op-en-top genieten van luxe centraal staat. Geniet in je swim-up kamer van prachtige privézwembaden, panoramisch uitkijkend over zee. Kom tot rust in de stijlvolle wellness en proef in de avond van de lekkerste, Griekse gerechten in de eigen restaurants. Of, neem de trap en wandel zó naar het strand. Een ultraluxe zonvakantie op Zakynthos? Vlieg met ons mee voor een vakantie naar Griekenland!

Mooie locatie in Zakynthos stad met schitterend uitzicht over de oceaan

Ligging in Zakynthos-Stad

Lesante Cape ligt op een uitstekende locatie nabij Zakynthos-Stad. Zo bevindt dit luxe resort zich midden in de natuur, wat voor een rustgevende sfeer zorgt: precies zoals je vakantie in Griekenland bedoeld is. Door de hogere ligging op de berg is er een trap naar beneden die je naar het strand leidt. En, wil je naar het centrum? Met de auto rijd je dit in ongeveer 8 minuten. Struin hier door de gezellige straatjes, snuffel door mooie boetiekwinkels en proef in de tavernes van heerlijk Griekse gerechten. De luchthaven ligt op circa 17 minuten rijden van de accommodatie.

Faciliteiten Lesante Cape

Het beleven van een ultieme droomvakantie? Dat ervaar je bij Lesante Cape: een schitterend resort waar ultraluxe faciliteiten jou van een heerlijke service voorzien. Bij binnenkomst stuit je dan ook gelijk op de prachtige lounge met 24-uursreceptie, gedecoreerd in een sereen-moderne, Mediterrane stijl. Vanuit hier pak je gemakkelijk de trap of lift en kom je snel bij de pico bello kamers. Geniet vanuit je bed van een panoramisch uitzicht op zee of ervaar de charme van de groene tuinen. Een privézwembad bij je villa: Hóe ultraluxe is dat? Ook op het resort zelf stuit je op verschillende zwembaden, voorzien van prachtige zonneterrassen met een panoramisch uitzicht over zee. Maak je relaxmoment compleet en haal een drankje bij de poolbar. Kom heerlijk tot rust op je ligbed met boek of muziekje erbij terwijl je urenlang vitamine D in de zon opneemt.

Of, breng een bezoekje aan de wellness en ga voor een massage, haarbehandeling of ontspanningsmomentje in de hamam. Heb je een actieve of juist relaxte dag gehad en is de avond gevallen? Dan proef je -in combinatie met de warme avondzon- van de lekkerste gerechten uit de Griekse en Mediterrane keuken. Lesante Cape beschikt namelijk over 4 eigen restaurants, waarvan 3 buffet en 1 à-la-carte (€ - reservering vereist). Voor het diner geldt een kledingvoorschrift. Om de avond passend af te sluiten, ga je voor een lekker drankje in de stijlvolle designbar. Daarnaast beschikt Lesante Cape over gratis WiFi in de gehele accommodatie: ideaal om de laatste updates van je vakantie op Zakynthos op je socials te delen!

Verzorging Lesante Cape

In Lesante Cape verblijf je op basis van logies & ontbijt of halfpension. Voor het diner geldt een kledingvoorschrift: dit is casual-chic, zoals een polo, chino, overhemd, jasje en chino voor mannen. Vrouwen mogen denken aan een casual-chic jurkje, een mooie 2-pieces combinatie of bijvoorbeeld een pantalon met jasje.

Sport & entertainment Lesante Cape

Wil je lekker fit blijven tijdens je zonvakantie op Zakynthos? Lesante Cape beschikt over eigen tennisbanen, evenals fietsverhuur (mits nog beschikbaar). Trek er vanuit hier sportief op uit en verken de prachtige omgeving. Blijf je liever op de accommodatie zelf? Neem deel aan rustgevende yogasessies of test je conditie in de fitness.

Wellness Lesante Cape

Een ultraluxe hotel is pas echt compleet met een fenomenaal wellnesscentrum: dat is precies wat je bij Lesante Cape vindt! De stijlvolle SPA (€ - 16+) is niet alleen een plaatje om te zien: ook kom je hier alles tegen wat een droomvakantie werkelijkheid maakt. Trek 's morgens een baantje door het turkooisblauwe water van het verwarmde binnenzwembad en ga voor een op-en-top relaxmoment in de hamam. Of, wat denk je van de sauna of lekker bubbelen in de whirlpool? Leg jezelf in de watten met een massage of geef je haar een fijne behandeling bij de kapper middels de style-, knip- en verfservice. Met een verblijf in Lesante Cape ga je voor ultiem relaxen onder de Griekse zon.

Kamers Lesante Cape

2-Kamerappartement: In deze ruime kamer vind je 1 groot tweepersoonsbed, evenals een aparte woonkamer met slaapbank. Je hebt hier een eigen keuken met eethoek tot je beschikking, evenals een TV, waterkoker, gemeubileerd terras met bubbelbad en privézwembad.

2-Persoonskamer: Deze kamer beschikt over een aparte woon- en slaapkamer, voorzien van 1 tweepersoonsbed en 1 slaapbank in de woonkamer voor 2 personen. Ook vind je hier faciliteiten als een koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, TV, waterkoker en een gemeubileerd balkon.

3-Kamervilla: Deze extra ruime kamer beschikt over een woonkamer met 1 slaapbank en 2 aparte slaapkamers, voorzien van 1 kingsize bed en 2 aparte bedden. Ook vind je hier faciliteiten als een keuken met keukengerei en een eethoek, evenals een TV, waterkoker, gemeubileerd terras met bubbelbad, ligbedjes en een privézwembad.

4-kamervilla: Deze extra ruime kamer heeft een woonkamer met 1 slaapbank en 3 aparte slaapkamers, voorzien van 2 kingsize bedden en 2 aparte bedden. Ook vind je hier faciliteiten als een keuken met keukengerei, en eethoek, evenals een TV, waterkoker, gemeubileerd terras met bubbelbad, ligbedjes en een privézwembad.

Suite: Deze kamer beschikt over een aparte woon- en slaapkamer, voorzien van 1 tweepersoonsbed en 1 slaapbank in de woonkamer voor 2 personen. Ook vind je hier faciliteiten als een koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, TV, waterkoker en een gemeubileerd balkon.

Alle kamers beschikken over een eigen badkamers met een douche, toilet, haardroger en gratis toiletartikelen. Daarnaast vind je hier airconditioning, een kluisje en gratis WiFi. De villa's hebben een uitzicht op zee.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • 24-uursreceptie
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Kamers met privézwembad
  • 4 zwembaden met zonneterras (seizoensgebonden)
  • Wellnesscentrum met fitness (€ - 16+)
  • Tennisbaan & fietsverhuur
  • 4 restaurants (3 buffet - 1 à-la-carte (€))

Heerlijk genieten onder de Griekse zon met een fenomenaal uitzicht over de Middellandse Zee? Laat het schitterend chique Lesante Cape resort niet langer op je wachten! Wanneer wil jij op zonvakantie naar Griekenland?

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken