Grande Real Santa Eulalia Resort en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Albufeira, Algarve, Portugal

  • Ontspan in Spa- & Wellness center
  • Ideaal voor gezinnen met kinderen
  • Op loopafstand van het strand
  • Zeer goed beoordeeld hotel
Vanafprijs geldt op:
12 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafWeeze
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1760

Informatie over Grande Real Santa Eulalia Resort en Spa

Stel je voor: een idyllisch toevluchtsoord aan de betoverende kust van Portugal, waar luxe en comfort samenkomen voor een onvergetelijke vakantie in Albufeira. Welkom bij het 5-sterren Grande Real Santa Eulália Hotel, gelegen boven het uitgestrekte zandstrand van Praia de Santa Eulalia. Van weelderige tuinen tot sprankelende zwembaden, diverse eetgelegenheden en bars tot een scala aan recreatieve activiteiten, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige vakantie. Laat je verleiden door de leuke sport- en wellnessfaciliteiten, verken de zee met diverse watersporten of geniet gewoon van de rustgevende ambiance van het Spa Center. Voor de kids biedt het resort een kinderzwembad, miniclub en speeltuin, zodat ook de jongste vakantiegangers zich geen moment zullen vervelen. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een actief avontuur, het Grande Real Santa Eulália Resort en Spa belooft een onvergetelijk verblijf te bieden aan de kust van Portugal. Boek nu en laat je betoveren door de magie van de Algarve.

Vele sport- en wellnessfaciliteiten: ben lekker actief of kom helemaal tot rust!

Ligging in Albufeira

Het Grande Real Resort in Portugal is gelegen boven het lange zandstrand van Praia de Santa Eulalia, wat het ideaal maakt voor een strandvakantie want je bereikt het via het hotelcomplex heel gemakkelijk! De stad is op ongeveer 2 kilometer afstand gelegen van het resort. Hier vind je vele restaurantjes, bars en gezellige uitgaansgelegenheden die ook in de directe omgeving van het resort te vinden zijn. Verder is de luchthaven op een afstand van circa 40 kilometer gelegen.

Faciliteiten Grande Real Santa Eulália Hotel

Welkom bij het Grande Real Santa Eulália Hotel, waar luxe en comfort samenkomen voor een onvergetelijk verblijf aan de adembenemende kust van Portugal. Dit 5-sterren resort biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten voor een ontspannen en plezierige vakantie-ervaring. Het resort beschikt over 344 comfortabele kamers verdeeld over het hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. Het resort beschikt over een lobby met zitjes, een 24-uurs receptie en vier liften in het hoofdgebouw voor het gemak om naar de kamers te komen.

Geniet van de weelderige tuinen, vier zwembaden (waarvan één met zout water), diverse eetgelegenheden, vier bars, en een scala aan recreatieve activiteiten. Kinderen kunnen zich vermaken in het kinderzwembad, de miniclub, en de speeltuin.

Laat daarbij de sportliefhebber in je los met de twee tennisbanen en tafeltennisfaciliteiten, beschikbaar tegen een toeslag. Geniet van gratis aerobics, volleybal en fitness in de moderne fitnessruimte. Voor totale ontspanning biedt het Spa Center een scala aan behandelingen, sauna's, een Turks bad en massages (tegen betaling). Watersportliefhebbers kunnen hun geluk niet op door activiteiten als duiken, snorkelen en andere activiteiten tegen een toeslag.

Verzorging Grande Real Santa Eulália Hotel

In Grande Real Santa Eulalia Resort en Spa verblijf je op basis van logies, logies & ontbijt, halfpension of volpension. Er is hiervoor een uitgebreid buffetrestaurant aanwezig.  

Kamers Grande Real Santa Eulália Hotel

Tweepersoonskamer: deze kamer heeft een grootte van 28 vierkante meter en beschikt over een airco, een telefoon, een minibar, een televisie en een kluisje. De badkamer heeft een haardroger, een douche en een toilet. Verder is er nog een balkon aanwezig.

Tweekamerappartement: deze kamer heeft een grootte van 37 vierkante meter en beschikt nagenoeg over dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer. Echter heeft deze kamer ook nog een aparte slaapkamer en hebben de meeste zeezicht.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Boven het lange zandstrand gelegen
  • Meerdere zwembaden
  • Buffetrestaurant
  • Meerdere bars

Sport en entertainment

  • Balsporten
  • Watersporten
  • Fitness
  • Wellness
  • Animatie en miniclub

Wil je graag het Portugese Grande Real Santa Eulalia Resort en Spa verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar Turkije!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken