Desert Nights Camp

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Al Wasil, Noord Oman, Oman

  • Heerlijk eten in het restaurant
  • Luxueuze privétenten en kamers
  • Unieke ligging in de woestijn
  • Veel unieke activiteiten

Informatie over Desert Nights Camp

Verblijven in de woestijn? Dat kan! Het luxe 5-sterren verblijf Desert Night Camp in Al Wasil biedt een ideale locatie voor een Arabisch woestijnavontuur. Spectaculaire steile bergen in de verte, eindeloze duinen en kristalheldere wadis. Geniet van een unieke ervaring van een kameelrit bij zonsondergang of duinfietsen op het goudrode zand. Dompel je onder in de magische nachten en smul van traditionele Omaanse gerechten naast het kampvuur. In het midden van het fascinerende landschap geniet je van een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk kun je elke avond adembenemende zonsondergang bewonderen. Trek je terug in je bedoeïenen stijl privétent dat omringt is van zijdezacht zand en luxueuze accommodatie. Ben jij klaar voor een bijzonder vakantie in de woestijn?

Fantastische accommodatie midden in de woestijn van Oman!

Ligging in Al Wasil

Het Desert Night Camp ligt op de vlakte van Wahiba/Sharqiuya, dit gebied is een spectaculair woestijnlandschap. Het kleine dorpje Al Wasil ligt 11 kilometer verderop, dat 2 uur gelegen is van Muscat, de hoofdstad van Oman.

Faciliteiten Desert Nights Camp

Desert Night Camp biedt plaats aan maximaal 64 gasten, het heeft 33 tweepersoonstentsuites, 6 familietentsuites en 14 standaardkamers (zonder tent) beschikbaar. De kamers zijn prachtig ingericht met de typische bedoeïenen stijl en hebben een spectaculair uitzicht van de goudrode Wahiba Sands.

Enkele villa’s beschikken over WiFi, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, fijne badkamer, mini koelkast. Alle kamers hebben een fijne badkamers en de luxe badkamers zijn voorzien van badjassen, handdoeken, shampoo, douchegel en zeep. Ook is er een villa die beschikt over een privé zwembad, waar je kan afkoelen na een hele dag de mooie omgeving te hebben bewonderd.

De recreatielounge is een gezellige ruimte om samen te komen met andere gasten. Bekijk je favoriete film, probeer bordspellen uit of maak gebruik van de pooltafel. Kies een boek uit de boekencollectie die beschikbaar is in de minibibliotheek. Ook is er voor kinderen een speelruimte. Daarnaast staat er ook een telescoop waarmee je de schitterende sterrenhemel kan bewonderen.

Proef en geniet van traditionele Omaanse gerechten van de magnifieke culinaire creaties van de chef-koks. Je kan hier dineren onder de sterren in het Two Dune restaurant.

Desert Night Camp biedt verschillende activiteiten aan, zoals exotische kameelsafari bij zonsondergang of een bezoekje aan de intrigerende Wadi Bani Khalid. Of iets meer uitdagend zoals quad biken, zandboarden en Dune Bashing. Ook kun je de geschiedenis ontdekken in het oude fort in Mantrib. Om niet zonder exotisch souvenir naar huis te gaan kun je het lokale winkelgebied Souq bezoeken.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken