Waldhotel Barenstein

  • *
  • *
  • *
  • *

Horn Bad Meinberg, Nordrhein Westfalen, Duitsland

  • Gratis parkeergelegenheid aanwezig
  • Restaurant en bar bij het hotel
  • Ruime Spa met binnenzwembad
  • Rustig gelegen aan het bos

Informatie over Waldhotel Barenstein

Toe aan een gezellig weekendje dicht bij huis? Dan is het 4-sterrenhotel Barenstein in Horn Bad Meinberg de perfecte plek voor een zorgeloze trip naar het mooie Duitsland. Begin de dag met een typisch Duits ontbijtje in het hotel waarna je een stevige wandeling kunt gaan maken door natuurgebied Externsteine. Ook kun je in de buurt de prachtige rotsformaties gaan bekijken die zeker de moeite waard zijn. Keer na een dagje wandelen terug naar het hotel waar je prima kunt ontspannen in de wellnessruimte. Hier kun je genieten in het stoombad of de sauna die jou weer helemaal tot rust brengen. Sluit je dag af met een dinertje in de stad of blijf lekker bij het hotel waar je heerlijke regionale gerechten kunt eten. Kortom, een verblijf in hotel Barenstein zal je niet teleurstellen!

Goede uitvalsbasis in Horn Bad Meinberg, vlakbij populaire highlights

Ligging in Horn Bad Meinberg

Hotel Barenstein is gelegen in een heerlijke groene omgeving van het Teutoburgerwoud. In de omgeving vind je vele leuke plekken zoals natuurmonument Externsteine of het gevarieerde adelaarspark in Berlebeck. Vanaf het hotel is het 10 minuutjes rijden naar de binnenstad van Detmold.

Faciliteiten Barenstein

Hotel Barenstein beschikt over 76 sfeervol ingerichte kamers. De kamers zijn voorzien van een heerlijk comfortabel bed, zitgedeelte, minibar, kluis, bureau en een tv. Verder vind je op de kamer een eigen badkamer met een douche of ligbad, haardroger en toilet.

In het restaurant van het hotel kun je de dag starten met een uitgebreid ontbijt en in de avonden genieten van regionale seizoensgebonden specialiteiten.

Na een dagje wandelen toe aan wat ontspanning? Dat kan! Het hotel beschikt over een wellness waar je gebruik kunt maken van de sauna of het stoombad. Ook is er voor de liefhebbers een verwarmd binnenbad waar je een lekkere duik in kunt maken.

Verder is er in het hotel nog een fitnessruimte te vinden waar je je even helemaal kunt uitleven. Kortom een fijn hotel gelegen in een rustige groene omgeving waar genoeg te beleven is.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.