Excelsior Splendide

  • *
  • *
  • *

Bellagio, Comomeer, Italie

  • Direct uitzicht op het Comomeer
  • Groot terras met een zwembad
  • Persoonlijke gastvrijheid
  • Ruime, elegante kamers

Informatie over Excelsior Splendide

Ervaar een heerlijke vakantie bij het 3-sterren hotel Excelsior Splendide in Bellagio. Start jouw dag bij Excelsior Splendide met een lekker ontbijtbuffet. Kom tot rust in de groene tuin en neem een verfrissende duik in het zwembad. Ontdek de leukste activiteiten op het Comomeer of verken de omgeving op het land. Proef heerlijke gerechten in het Italiaanse restaurant tijdens lunch en diner. Bestel jouw favoriete drankje bij de loungebar en voeg daar ondertussen een lekkere pizza aan toe. Verblijf in een van de comfortabele kamers en geniet van een vakantie in Bellagio. Zien we je snel bij Excelsior Splendide?

Proef heerlijke gerechten uit de keuken van Excelsior Splendide

Ligging in Bellagio

Hotel Excelsior Splendide is zo goed al tegen het Comomeer aan gelegen. Tussen het hotel en het meer vind je alleen een rustige weg en een aantal terrasjes. Rondom het hotel vind je ook verschillende Italiaanse restaurants waar je heerlijk kunt eten. Daarnaast vind je ook leuke winkels in de buurt van het hotel. Op het meer kun je verschillende activiteiten doen zoals kanoën en windsurfen.

Faciliteiten Excelsior Splendide

De kamers van Excelsior Splendide zijn voorzien van een eigen badkamer met bad of douche. De kamers beschikken ook over een tv, airconditioning en een kluis om je waardevolle spullen op te bergen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van gratis WiFi op de kamer.

In de ochtend kun je aanschuiven bij het continentaal ontbijtbuffet in het restaurant. In het restaurant van het hotel kun je ook genieten van Italiaanse gerechten tijdens lunch en diner. Jouw favoriete drankje kun je bestellen bij de lounge bar en ondertussen kun je ook een lekker pizza bestellen bij de pizzeria van het hotel.

De groene tuin van het hotel is de perfecte plek om even te relaxen in de zon. De tuin is namelijk voorzien van comfortabele ligstoelen. Daarnaast kun je ook de verkoeling op zoeken in het zwembad. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken