Soho Boutique Urban

  • *
  • *
  • *

Malaga, Malaga, Spanje

  • Plan je leukste trips bij de balie
  • Geniet van een uitgebreid ontbijt
  • Perfecte locatie in het centrum
  • Sfeervol ingerichte kamers

Informatie over Soho Boutique Urban

Klaar voor een citytrip naar het mooie Malaga? Dan zit je goed bij het 3-sterren hotel Soho Boutique Urban in Málaga. Je zult je snel ontspannen voelen in dit hotel met een botanische interieur en de ruim ontworpen kamers. Zo kom je al snel in de Spaanse sferen. Door de locatie van het hotel Soho Boutique Urban kun je gemakkelijk combineren tussen de stad en het strand. Geniet van het ontbijtbuffet voordat je op avontuur in de stad gaat: zo begin je de dag goed. Benieuwd? Vlieg mee voor een stedentrip naar Málaga!

Goede uitvalsbasis voor een stedentrip naar Malaga

Ligging in Málaga

Het hotel heeft een ideale ligging in Málaga zodat je gemakkelijk bij het strand zowel midden in de stad bent. Pak je tas en ga naar een van de nabijgelegen stranden La Malagueta, San Andres en Alcazaba. Vertoef je vervolgens lekker aan de zee en koel af in het water als het toch net wat te warm wordt. Wil je op verkenning in de stad? De Plaza de la Merced is op 15 minuten loopafstand. Dit plein is ook wel bekend als het gezelligste plein in de stad Málaga. Vooral in de avond is de sfeer hier goed te voelen en kun je genieten van een lekker drankje op een van de vele terrassen. Ook is het hotel goed gelegen om de rest van de stad te bereiken. Je bereikt namelijk binnen 5 minuten het Station Málaga Centro-Alameda, waar je met het openbaar vervoer er op uit kan! 

Faciliteiten Soho Boutique Urban

De faciliteiten van Soho Boutique Urban zorgen voor een ontspannen verblijf. Hier vind je een 24-uursreceptie, waardoor je altijd met je vragen terecht kan. Je kunt vervolgens gemakkelijk met de lift naar je kamer waar je even tot rust kan komen. Hier heb je een eigen koffie- en theehoek waar je even kan opladen. Met de gratis WiFi kun je de rest van je planning maken, zodat je voorbereid de stad kan verkennen. Maak de volgende dag gebruik van het ontbijtrestaurant, waar je kunt genieten van een ruime keuze aan ontbijt. Na dit ontbijt, kun je op avontuur in de stad! 

Wil je je viervoeter niet achterlaten als je op reis gaat? Het Soho Boutique Urban hotel is hondvriendelijk en biedt mogelijkheden aan om je gelieve hond mee op reis te nemen.

Verzorging Soho Boutique Urban

In het hotel Soho Boutique Urban hotel is op basis van logies. 

Kamers Soho Boutique Urban hotel

Bij het Soho Boutique Urban hotel kun je verblijven in de moderne en zeer kleurrijke kamers. De tweepersoonskamers bezitten over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Je kunt je opfrissen in een aparte badkamer, waar een douche, toilet en föhn aanwezig is. Ook is er een tv in de kamer, zodat je voor het slapen gaan nog even kan chillen op het bed. Heb je het behoorlijk warm gekregen in het mooie en zonnige Malaga? Dan is er gelukkig airconditioning, zodat je de kamer op een wenselijk temperatuur kan brengen. Verder is er een telefoon aanwezig en een kluis waar je je belangrijke spullen op kan bergen. Ben je na een comfortabele nacht nog niet helemaal wakker? Blijf dan nog even in je kamer en geniet van een lekker bakje koffie met de koffie- en theefaciliteiten.
De eenpersoonskamer is hetzelfde als een tweepersoonskamer, maar dan voor alleen gebruik.
De driepersoonskamer is hetzelfde als een tweepersoonskamer, maar dan met een slaapbank extra op de kamer.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Receptie
  • Lift
  • Ontbijtrestaurant
  • Cafetaria
  • Gratis wifi
  • Hondvriendelijk (€)

Wil je lekker naar het strand, maar ook mooie, culturele bezienswaardigheden in Spanje bezoeken? Laat het zonnige Malaga niet langer op je wachten en boek het Soho Boutique Urban hotel!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken