Vidi Miramare en Delfino

  • *
  • *
  • *
  • *

Lido di Jesolo, Veneto, Italie

  • Ontspannen in het Wellness center
  • Gratis WiFi en parkeergelegenheid
  • Direct aan het privéstrand
  • 2 zwembaden met zonneterras
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Veneto of Italie

Informatie over Vidi Miramare en Delfino

Als je zee, fitness en wellness wilt combineren, is het 4-sterren hotel Vidi Miramare en Delfino de ideale plek! Dit rustig gelegen hotel direct aan het strand is de perfecte locatie om de stad te verkennen. De faciliteiten van het hotel zorgen ervoor dat jouw verblijf nog aangenamer wordt. Ontdek de luxe spa, neem een duik in het buitenzwembad of train je armen in de fitnessruimte, het kan allemaal. Probeer een van de heerlijke verse gerechten in het Miramare restaurant met het geluid van de zee op de achtgrond. De kamers zijn klassiek ingericht en van alle gemakken voorzien. Boek snel jou vakantie naar het Vidi Miramare en Delfino hotel en geniet van een fantastische vakantie!

Ideaal voor strandliefhebbers!

Ligging in Lido di Jesolo

Het fijne hotel is rustig gelegen in het hart van Lido di Jesolo. Het ligt direct aan het strand en tegenover Piazza Trieste. Op loopafstand ligt het bruisende centrum met gezellige restaurantjes, clubs, barretjes en winkels. Dankzij de fijne verbindingen met lijndiensten is het erg gemakkelijk om Venetië en de eilanden van de lagune te ontdekken. 

Faciliteiten Vidi Miramare en Delfino

Bij Vidi Miramare en Delfino kun je strand combineren met wellness en sport. De accommodatie heeft een buitenzwembad waar je een verkoelende duik kunt nemen. Verder beschikt het hotel over een luxe wellnesscentrum met onder andere een sauna, Turks stoombad, tepidarium, solarium, revitaliserende douches en een overdekt en verwarmd zwembad. Hier zijn verschillende behandelingen te boeken op topniveau. Als je hierna nog genoeg energie hebt, kun je verschillende oefeningen doen in het fitnesscentrum met verschillende fitnessapparatuur. 

Bij het buitenterras van het hotel kun je genieten van de heerlijkste gerechten van het Miramare restaurant. Er worden elke dag verse ingrediënten geleverd om geweldige gerechten te bereiden, zoals traditionele pasta of een verrukkelijke dessert. Het ontbijt wordt dagelijks bij mooi weer geserveerd op het buitenterras. 

Kamers Vidi Miramare en Delfino

Alle kamers zijn elegant ingericht en er is aandacht besteed tot aan het kleinste detail. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, TV, achtergrondmuziek, telefoon, minibar, kluis, gratis WiFi en een balkon. Sommige kamers beschikken over uitzicht op zee. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.