Crystal Cove by Elegant

  • *
  • *
  • *
  • *

St James, Barbados, Barbados

  • Voor de kids: Flying Fish miniclub
  • Charmant, romantisch boetiekhotel
  • Een van de uniekste Swim-up bars
  • Privé dineren op het strand
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Barbados of Barbados

Informatie over Crystal Cove by Elegant

Beleef een tropische vakantie bij het 4-sterren hotel Cystal Cove by Elegant in St James. Word uitgerust wakker in een van de comfortabele kamers en geniet van een heerlijk ontbijt. Doe mee met verschillende watersportactiviteiten of neem een duik in het zwembad. Bestel jouw favoriete drankje bij de unieke swim-up bar of bij een van de andere bars. Proef de heerlijke gerechten in een van de restaurants terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. Loop direct vanuit het hotel naar het fijne zandstrand en kom helemaal tot rust tijdens je vakantie bij Crystal Cove by Elegant. Zien we je snel in St James, Barbados? 

Vele watersporten aan het strand van St James

Ligging in St James

Hotel Crystal Cove by Elegant ligt op een prachtige plek met een schitterend uitzicht over de Caribische Zee. Vanaf het hotel loop je direct het zandstrand op waar je van het uitzicht kun genieten en heerlijk kunt zwemmen in de zee. Vlakbij vind je verschillende leuke restaurants, bars en het bruisende nachtleven. 

Faciliteiten Crystal Cove by Elegant

Tijdens je verblijf bij Crystal Cove by Elegant kun je de hele dag door heerlijk eten in een van de restaurants. Het hotel heeft maar liefst 2 restaurants waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast heeft het hotel 4 bars waar jij jouw favoriete drankje kan bestellen. Zelfs vanuit het zwembad kun jij jouw drankje bestellen bij de unieke swim-up bar. Bij Crystal Cove by Elegant kun je ook romantische privé dineren op het strand.

Houd je van een beetje actie? Dat komt goed uit! Tijdens je verblijf kun je verschillende watersportactiviteiten proberen. Je kunt waterskiën, stand-up paddlesurfen, bananentochten, zeilen, snorkelen en kajakken. Sommige van deze activiteiten zijn tegen betaling. Je kunt ook een potje tennis spelen op de tennisbaan en je kunt gebruik maken van de fitnessruimte. Neem een duik in het zwembad en relax op het zonneterras.

Alle kamers van Crystal Cove by Elegant zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en bad. De kamers beschikken over een tv, koelkast en een kluis waar je waardevolle spullen kunt opbergen. Je kunt zelf een kopje koffie of thee zetten op je kamer en deze opdrinken op je privé balkon of patio. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.