Zefir Beach

  • *
  • *
  • *

Zonnestrand Sunny Beach, Zwarte Zeekust, Bulgarije

  • Speelplaats en kinderbad voor kids
  • Zwembad met zonneterras & poolbar
  • Direct aan het witte zandstrand
  • Diverse sportfaciliteiten

Informatie over Zefir Beach

Ben je op zoek naar een fantastisch en goed geprijsd all inclusive hotel in Sunny Beach met veel faciliteiten? Dan ben je bij Zefir Beach aan het juiste adres! Zefir Beach is een comfortabel 3-sterren hotel in het zuiden van het bruisende Sunny Beach. Na slechts enkele meters lopen sta je al met je voeten in het zand van het heerlijke strand van Sunny Beach. Naast een fijne ligging beschikt dit hotel ook over alle faciliteiten voor een onbezorgde vakantie. Geniet in Zefir Beach van een prachtig zwembad, meerdere restaurants en bars, verschillende sportmogelijkheden en een gevarieerd entertainment programma.  

Perfect voor een voordelige All Inclusive vakantie in Zonnestrand Sunny Beach

Ligging in Sunny Beach

Het prachtige Zefir Beach ligt op ongeveer 50 meter van het glooiende witte zandstrand in het zuidelijke deel van de badplaats Sunny Beach in Bulgarije. Het hotel wordt omringd door pittoreske duinen en ligt op slechts 3,5 km van het centrum van de stad Nessebar, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst is geplaatst. De Byzantijnse kerken uit de Middeleeuwen, de overblijfselen van de talloze forten en de stadsmuren die je in de omgeving vindt, zijn zeker de moeite waard voor menig cultuurliefhebber. De populaire havenstad Burgas ligt op ongeveer een half uur rijden.

Faciliteiten Zafir Beach

Het hotel bestaat uit vier verdiepingen en heeft in totaal 240 kamers. De lobby biedt een receptie, hotelkluisjes (€) en liften. Vanuit de lichte lobby kom je terecht op het prachtige terras met uitzicht op het zwembad, de hoteltuin en de zandduinen. In Zefir Beach geniet je van een fantastische all inclusive-formule. Geniet in het hoofdrestaurant van een uitgebreid buffet of in restaurant "Z" van de lekkerste selectie aan vlees, pizza en pasta.

Daarnaast biedt dit comfortabele hotel een zwembadbar, diverse winkels, twee zonneterrassen in de grote tuin, een zoetwaterzwembad en een kinderzwembad met glijbaan. Ligbedden en parasols zijn gratis te gebruiken bij het zwembad (afhankelijk van beschikbaarheid). Voor de kinderen is er tevens een dagelijks wisselend animatieprogramma en een miniclub. Maak tijdens je verblijf in Zefir Beach onder andere gebruik van de fitnessruimte, biljart en beachvolleybalveld. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken