MariSol

  • *
  • *

Swinoujscie, Pommeren, Polen

  • Spafaciliteiten, hamam en jacuzzi
  • Vlakbij het Baltische Zeestrand
  • Goede parkeermogelijkheden
  • Ruime comfortabele kamers
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Pommeren of Polen

Informatie over MariSol

Op zoek naar een budgetvriendelijke accommodatie voor je volgende vakantie? Bekijk dan eens het 2-sterrenhotel MariSol dat aan de boulevard met het fijne strand in Swinemunde ligt, een plaatsje in het Poolse Pommeren. Lekker zonnen aan het strand en wandelen over de promenade kan je hier heel goed. In de nabije omgeving kan je prima gaan uit eten, maar mocht je liever een keertje in het hotel blijven dan kan je ook dineren in het restaurant. Daarnaast kan je eventjes wegdromen in de spa waar je niet alleen een sauna vindt maar ook een stoombad en een bubbelbad. Zo kan je genieten van een heerlijke vakantie aan zee in Polen!

Ideale locatie in Swinoujscie: vlakbij het strand

Ligging in Swinemunde

Vanaf Utrecht is het ongeveer 8 uur rijden naar het hotel dat aan het strand ligt. Ook het centrum ligt in de buurt. Deze plaats in Polen ligt heel dichtbij de Duitse grens.

Faciliteiten MariSol

In dit hotel vind je 120 comfortabele kamers verdeeld over enkele etages. Er is een kleine lobby met receptie, een eetruimte met tuin en WiFi (gratis in de kamers).
Ook is er een wellness met een bubbelbad, sauna, stoombad, ijsgrot en een relaxruimte. 

De fijn ingerichte kamers beschikken o.a. over een tv, douche, toilet, koelkastje, zithoekje en sommige kamers hebben een balkon. Het is mogelijk dat sommige faciliteiten tegen betaling zijn.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.