JA Lake View

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  • Geniet van de spafaciliteiten
  • Blijf fit in de fitnesszaal
  • In de buurt van het strand
  • Zeven zalige zwembaden

Informatie over JA Lake View

Ben je op zoek naar een heerlijke vakantie in Dubai? Dan is het luxe 5-sterren hotel JA Lake View wellicht iets voor jou! De naam van het hotel zegt het natuurlijk al, je hebt prachtig uitzicht op het meer. Verblijf in een van de luxe kamers en word iedere ochtend fris en fruitig wakker. Begin jouw dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet zodat je daarna kunt deelnemen aan alle leuke activiteiten die JA Lake View te bieden heeft. Relax op het privéstrand of neem een duik in het zwembad. Bestel jouw drankje aan de swimp-up poolbar of bij een van de andere bars. Proef de heerlijke gerechten in een van de restaurants of maak gebruik van de roomservice. Kortom, de ideale plek voor een heerlijke vakantie in Dubai. Boek snel jouw vakantie bij JA Lake View!

Veel sportfaciliteiten aanwezig voor een actieve vakantie in Dubai

Ligging in Dubai

JA Lake View is vlak bij Palm Jebel Ali gelegen. Binnen 20 minuten loop je naar Jebel Ali Beach waar je heerlijk kunt zwemmen in de zee. Ben je een golf liefhebber? Dat komt goed uit! Voor het hotel ligt namelijk een professionele golfbaan met 9 holes. Binnen 25 minuten rijd je naar The Palm Jumeirah en binnen 30 minuten rijd je naar Burj Khalifa, het hoogste gebouw van Dubai. 

Faciliteiten JA Lake View

In totaal heeft JA Lake View 348 kamers en suites met balkons, 3 zwembaden en 4 eetgelegenheden. De luxe kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met ligbad en inloopdouche. De kamer beschikt verder ook over een tv, minibar, haardroger en USB-poorten aan het bed. Je waardevolle spullen kun je opbergen in de kluis en je kunt gebruik maken van gratis WiFi. Een strijkijzer en strijkplak is op aanvraag beschikbaar. Wil je echt even relaxen? Maak dan gebruik van roomservice. De suites beschikken over een aparte woonkamer en een groot ligbad.

Tijdens je verblijf bij JA Lake View krijg je toegang tot 800 meter privéstrand en het spa center. Speel een potje golf op de golfbaan, tennis op de tennisbaan, splash of badminton. Je kunt ook beach volleyballen, minigolven met het hele gezin of vogels bekijken in de volière. Het hotel beschikt ook over een indoor en outdoor schietbaan die een stukje van het hotel vandaan ligt. Kom tot rust tijdens een van de massages of schoonheidsbehandelingen van Calm Spa & Salon. Ga lekker eten in een van de restaurants en bestel jouw favoriete drankje aan de swim-up poolbar, bar op het dak of een van de andere bars. Ga je met kinderen op vakantie? Geen probleem! De kids kunnen zich goed vermaken in kids club, de kinderdisco en kinderzwembaden. Sommige van deze activiteiten zijn tegen betaling. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken