BQ Delfin Azul

  • *
  • *
  • *
  • *

Alcudia, Mallorca, Spanje

  • Dag animatie & avond-entertainment
  • Zwembad met zonneterras & poolbar
  • Relaxen aan de gezellige bar
  • Restaurant met show-cooking
Vanafprijs geldt op:
18 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafBrussel Charleroi
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 857

Informatie over BQ Delfin Azul

BQ Delfin Azul is een luxe 4-sterrenhotel in Alcudia op het gezellige Mallorca. Er is voor iedereen wat te doen en bovendien een ideaal verblijf voor gezinnen met kinderen. Het hotel ligt dicht bij het strand en het is enkele minuutjes rijden naar het dichtstbijzijnde centrum. Na een lekkere strandwandeling of een bezoek aan het centrum van Puerto de Alcudia, heeft het hotel verschillende faciliteiten om tot rust te komen. Je kunt een siësta houden in één van de comfortabele kamers, een lekker hapje eten in het buffetrestaurant of een duik nemen in het zwembed, en dit terwijl de kinderen genieten van de leukste activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Kortom, een ideale vakantie waar zowel gezinnen als stellen een onvergetelijke tijd zullen beleven! 

Leuke activiteiten voor jong en oud in het BQ Delfin Azul

Ligging in Alcudia

Het BQ Delfin Azul ligt slechts 200 meter van het openbare strand. Het centrum van Puerto de Alcudia ligt op zo'n 4 kilometer. Op loopafstand vind je wel al wat winkeltjes, restaurantjes, bars en een bushalte, zodat je ook naar andere leuke delen van het eiland kunt. Verder ligt het vliegveld op een afstand van circa 60 kilometer. 

Faciliteiten BQ Delfin Azul

Dit 4-sterrenhotel in Puerto de Alcudia beschikt over 275 comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Bij aankomst is er een ontvangsthal met een gastvrije receptie die je 24 uur per dag kunnen helpen. Verder is er genoeg zitruimte en een lift die je naar de kamers leidt. Zowel in alle openbare ruimtes, als in de kamers is wifi aanwezig.

Op het gebied van kamers, hebben ze ook een leuk aanbod. Er zijn kamers voor 1 persoon, maar ook dubbele familiekamers. De geluiddichte kamers zijn voorzien van een bed, airconditioning, een minibar, een tv, een make-upspiegel, een telefoon, een kluis tegen betaling en een balkon met een adembenemend uitzicht. De badkamer heeft een douche, een haardroger en een wastafel. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een mooi verblijf in Mallorca. 

Als je vanuit de lobby doorloopt, kom je uit in het buffetrestaurant waar je kan genieten van de lekkerste internationale gerechten. Dit kan op basis van logies & ontbijt of halfpension. Gelegen naast de receptie en het zwemband, is er een snackbar waar je terecht kan voor verschillende drankjes plus warme en koude snacks. Hierdoor heb je overdag nooit trek en heb je genoeg energie om te zwemmen, te winkelen en deel te nemen aan alle leuke activiteiten die verzorgt worden door de animatie.

Zo is er voor de kinderen een miniclub, een tv-kamer, een arcade speelkamer, een leeskamer en een spelletjes kamer. Ook is er buiten een speeltuin en een kinderbad aanwezig. Terwijl de kinderen zich vermaken met de vele activiteiten, kunnen ook de volwassenen deelnemen aan allerlei faciliteiten op onder andere het gebied van sport.

Wanneer je toe bent aan relaxen, kan je een duik nemen in het zwembad of plaats nemen op de ligbedjes onder het genot van een lekker drankje en de stralende zon.  

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken