Port Benidorm

  • *
  • *
  • *
  • *

Benidorm, Costa Blanca, Spanje

  • Op loopafstand van het Levante strand
  • Relax in het Wellness center
  • Ruime, comfortabele kamers
  • Vermaak voor jong & oud

Informatie over Port Benidorm

Het Port Benidorm hotel ligt op loopafstand van het Levante strand en dichtbij het gezellige centrum van Benidorm. Het 4-sterren hotel beschikt over diverse zwembaden, een restaurant en animatie voor jong en oud. Drink een drankje in de bar of komt tot rust in de spa. Dit moderne hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een onbezorgde All Inclusive vakantie in Benidorm!

Op loopafstand van het strand en het centrum

Ligging in Benidorm

Dit hotel ligt op ca. 2 km afstand van het centrum van Rincon de Loix, met bars, winkels en restaurants. Naar het strand Levante is het ca. 150 meter. Haltes van het openbaar vervoer bereik je na ca. 100 meter. De luchthaven Alicante ligt op ca. 65 km.

Faciliteiten Port Benidorm

In 1974 werd het hotel gebouwd. De gasten zullen zich in een van de 270 kamers op hun gemak voelen. In het verblijf worden de gasten hartelijk verwelkomd in de ontvangsthal aan de 24-uurs-receptie en 24-uurs-uitcheckservice. Alle etages zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift of via de trap. Tot de voorzieningen behoren een kluis en een wisselkantoor. Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes maakt het de reizigers mogelijk om in contact te blijven met vrienden of familieleden. De volgende gastronomische voorzieningen zijn beschikbaar in het hotel: een restaurant, een koffiehuis en een bar. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. De gasten die met de auto komen, kunnen deze (tegen betaling) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Fietsreizigers kunnen van de fietsenstalling van het hotel gebruik maken. Ook een kinderopvang, roomservice en een wasservice worden aangeboden. Sportieve gasten, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen.

Verzorging

Het hotel biedt eetmogelijkheden als halfpension en all-inclusive aan. Als maaltijden worden ontbijt, lunch en diner aangeboden. Indien gewenst bereidt het hotel ook graag dieetgerechten. Daarnaast stelt het verblijf snacks ter beschikking. Er zijn alcoholvrije dranken en alcoholische dranken verkrijgbaar.

Wellness

De gasten van het hotel kunnen zich laten verwennen met wellnessbehandelingen in het recreatiegedeelte. Aangeboden worden een spa en een zonnestudio en tegen betaling een sauna.

Sport en entertainment

Het hotel biedt een buitenbad en een kinderbad. Ook een terras, ligstoelen en parasols staan ter beschikking van de gasten. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Sportieve afwisseling wordt aangeboden door de vele verschillende sportactiviteiten die in het hotel mogelijk zijn zoals jeu de boules, volleybal, basketbal en boogschieten. De reizigers hebben in het verblijf vele indoorsportmogelijkheden, bijvoorbeeld de fitness-studio, tafeltennis, biljart, darten en aerobics. Grote en kleine reizigers hebben de mogelijkheid om aan leuke entertainmentprogramma´s deel te nemen.

Kamers

Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een badkamer/douche met föhn. Bovendien beschikken ze over een telefoon, satelliet-tv, stereo-installatie, minibar (tegen betaling), kluisje, centrale verwarming evenals een balkon. Eenpersoonskamers hebben geen balkon.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken