Univers

  • *
  • *
  • *

Nice, Nice, Frankrijk

  • Leuke bezienswaardigheden nabij
  • Ontbijten in de ontbijtruimte
  • Gelegen in het hart van Nice
  • Verblijf in een nette kamer

Informatie over Univers

Op zoek naar de perfecte uitvalsbasis voor een tripje naar Nice? Dan ben je hier op het juiste adres! Gelegen in het hart van Nice, op loopafstand van Albert 1st Gardens en Place Massena ligt Hotel Universe. Dit leuke 3-sterren hotel beschikt over een aantal faciliteiten die jou stedentrip zo fijn mogelijk maken. De comfortabele kamers en lobby brengen jou het comfort dat je nodig hebt na een dagje Nice. In de ochtend kan je genieten van een lekker ontbijtbuffet, zodat je je dag goed begint. Kortom, in hotel Universe is het op en top genieten. Boek nu jouw vakantie en ontdek het mooie Nice.

Toplocatie in Nice: midden in het centrum

Ligging in Nice

Bij hotel Univers zit je in hartje Nice, op loopafstand van Albert 1st Gardens en Place Massena. Dit gezinsvriendelijke hotel ligt in de buurt van Teatro Verdure en Winkelcentrum Nice Etoile. 

Faciliteiten Univers

Doe of je thuis bent in één van de 75 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Je kamer is uitgerust met een comfortabel bed. Satellietprogrammering is beschikbaar voor je vermaak. Bij de voorzieningen horen een telefoon, evenals een kluis en een bureau. Maak gebruik van handige faciliteiten zoals gratis draadloze internettoegang, bagageopslag, conciërgeservices en een televisie in de lobby. Enkele andere voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Er is geen parkeergelegenheid op het terrein. Tegen een toeslag is er dagelijks een ontbijtbuffet beschikbaar.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken