Bellavista

  • *
  • *
  • *

Cala Ratjada, Mallorca, Spanje

  • Neem een duik in het buitenzwembad
  • Vriendelijk, behulpzaam personeel
  • Moderne spa en wellness
  • Wandel naar het strand
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Mallorca of Spanje

Informatie over Bellavista

Ervaar een heerlijke vakantie op het Spaanse eiland Mallorca tijdens een verblijf in het 3-sterren hotel Bellavista in Cala Ratjada. Neem een duik in het heerlijke zwembad en drink een drankje in het restaurant van het hotel. De kids kunnen zich vermaken in de speeltuin terwijl jij een potje tafeltennist. De comfortabele kamers zorgen voor een heerlijke nachtrust zodat jij fris en fruitig een nieuwe dag kunt beginnen. Het hotel ligt op loopafstand van de zee, dus je staat zo met beide voeten in het zand. Boek snel je vakantie naar deze heerlijke plek!

Ideale locatie in Cala Ratjada: vlakbij het strand

Ligging in Cala Ratjada

Hotel Bellavista ligt in het centrum van het vissersdorp Cala Ratjada. Op gelijke afstand van de stranden van Cala Agulla, Cala Gat en Son Moll. Het ligt op een steenworp afstand van de haven, zeer dicht bij tal van restaurants, cafés en muziekbars met een bevoorrecht uitzicht, levendige terrassen en een goede sfeer. In de omgeving vind je ook allerlei winkels en supermarkten.

Faciliteiten Bellavista

Bij aankomst in hotel Bellavista kun je inchecken in bij de 24h-receptie. Doe een bommetje in het buitenzwembad en drink een drankje op het terras naast de bar. In de bar kun je heerlijk ontspannen als je terugkomt van een wandeling of het strand/ In het hotel zit een woonkaer met een gedeelde tv-ruimte. Ook is er airconditioning door het gehele gebouw (gratis). In het restaurant kun je heerlijk eten van het buffet. Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren.

De kinderen kunnen zich vermaken bij de tafeltennis, mini midgetgolf en in de speeltuin.

Kamers Bellavista

Alle kamers van Bellavista zijn voorzien van airconditioning (warm/ koud), satelliet-tv, WIFI, minikoelkast, kluis (€), telefoon, passpiegel, uitzicht naar buiten en een klein balkon.

Ze hebben een eigen badkamer met een douche of bad, waar je een haardroger, een vergrotende spiegel en een dispenser met douchegel en shampoo vindt.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.