MY ALPENWELT Resort

  • *
  • *
  • *
  • *

Konigsleiten, Tirol, Oostenrijk

  • Animatieprogramma voor jong en oud
  • Wellnesscenter met groot zwembad
  • Naast de kabelbaan en skipistes
  • 2 prachtige restaurants

Informatie over MY ALPENWELT Resort

Dit moderne 4-sterrenplushotel heeft alles in huis voor een top vakantie en ligt in het centrum van Konigsleiten.

Perfecte keuze voor een ontspannen vakantie in Oostenrijk

Ligging

Das Alpenwelt Resort bevindt zich in het centrum van Königsleiten op zo'n 1600 m hoogte. Vanuit het centrum heb je direct toegang tot het skigebied. De skilift Dorfbahn Königsleiten ligt op ca. 50 m afstand van het hotel.

Faciliteiten

Receptie, lift, lounge, (à la carte) restaurant, bar, terras, parkeerplaats. Gratis wifi. Fitnessruimte. Wellnesscenter met binnen- en buitenzwembad, stoombad, sauna, jacuzzi en ontspanningsruimte. Tegen betaling: solarium, massages, parkeergarage (ca. € 2,50 per dag).

Kamers

De moderne kamers in dit futuristische hotel zijn alle voorzien van telefoon, tv en kluisje.  Badkamer met douche, toilet en föhn. Met balkon.

De 2-persoonskamer Standard is ca. 20 m² en de 2/3/4-persoonskamer Deluxe zijn iets ruimer en luxer ingericht en is geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 11 jaar oud. De 3e en 4e persoon slapen op een bijzet bed.

De 2/3/4/5-persoons Familiesuite beschikt over een apart slaap- en zitgedeelte en is ca 50 m². Ideaal voor gezinnen en biedt ruimte aan max. 2 volwassenen en 3 kinderen tot 16 jaar, de vijfde persoon slaapt op een slaapbank.

Niet inbegrepen

Verplichte kosten: toeristenbelasting ca. € 1,60 per persoon per nacht (vanaf 14 jaar).

Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: huisdier ca. € 20 per huisdier per dag.

Bijzonderheden

Ontbijtbuffet, cake-buffet van 13.00-15.00 uur, 5-gangendiner (keuze uit menu of buffet). Kinderbed aanwezig (te vermelden bij reservering en op aanvraag).

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken