Barcelona Catedral

  • *
  • *
  • *
  • *

Barcelona, Barcelona, Spanje

  • Zicht over Barcelona vanuit terras
  • Comfortabele en stijlvolle kamers
  • Omgeven door bars en restaurants
  • In het hart van de Gotische wijk

Informatie over Barcelona Catedral

Op zoek naar een fijne accommodatie in Barcelona? Barcelona Catedral is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,7 door meer dan 50 reizigers. Bekijk snel de fotos en reviews van Barcelona Catedral voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Barcelona Catedral en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Op een toplocatie in de Gotische wijk gelegen

Algemeen

Fraai en uniek 4-sterren boutique hotel met designdetails op een uitstekende locatie. In het hart van de Gotische wijk, direct bij het plein van de kathedraal. Vanaf het dakterras met zwembad heeft u een schitterend uitzicht over de stad!

Ligging

Dit boetiekhotel ligt op een toplocatie midden in de Gotische wijk van Barcelona, ​​op een steenworp afstand van de kathedraal en de lange Via Laietana-straat, waardoor bezoekers in de directe omgeving tal van bezienswaardigheden kunnen vinden, evenals gezellige bars en uitstekende restaurants. 

Faciliteiten

Degenen die in deze accommodatie verblijven, zullen vooral het dakterras met een zonneterras en een fantastisch zwembad waarderen. Er is ook een goed uitgeruste fitnessruimte waar bezoekers tijdens hun verblijf actief kunnen blijven, evenals een leuk restaurant dat mediterrane specialiteiten serveert. Receptie, gratis WiFi, lift, bar, tegen betaling zonnebank, fitness, restaurant, loungeterras op de begane grond en ook loungeterras op het dak met zwembad. Uitgebreid ontbijtbuffet.

Kamers

De comfortabele en stijlvolle kamers zijn smaakvol ingericht en ademen een warme sfeer dankzij de verfijnde materialen die ze hebben, zoals eikenhout, spiegels en glas. Met telefoon, gratis WiFi, satelliet-tv, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje, airco en badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Het hotel heeft ook enkele kamers die met elkaar verbonden kunnen worden.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken