Divi Southwinds Beach Resort

  • *
  • *
  • *

St Lawrence, Barbados, Barbados

  • Romantisch dineren aan het strand
  • Een relax dagje in het Spacenter
  • Genoeg te doen voor de kids
  • Vele sportieve faciliteiten

Informatie over Divi Southwinds Beach Resort

Voor een ontspannen en actieve vakantie met of zonder kinderen kan je prima verblijven in het 3-sterren Divi Southwinds Beach Resort. Deze prettige accommodatie ligt op Dover Beach in St Lawrence en is een prachtig plekje op Barbados. Ga lekker luieren op een ligbedje onder de wuivende palmbomen, geniet van het aangename water van de zee of het zwembad en speel bijvoorbeeld een potje tennis. Voor de kids is er een leuke speeltuin en kunnen ze zich goed vermaken op de minigolfbaan. En de royale suites bieden alles voor een relaxte en rustige vakantie. Wat wil je nog meer! Vlieg jij mee voor een avontuur op Barbados?

Mooie locatie in St Lawrence met schitterend uitzicht over de oceaan

Ligging in St Lawrence

Divi Southwinds Beach Resort ligt aan zee en in het centrum St Lawrence Gap met leuke winkels, bars en restaurants. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 10 km en is Bridgetown gelegen op 7 km. Er zijn dus genoeg dingen te doen voor een leuk dagje uit.

Faciliteiten Divi Southwinds Beach Resort

Na aankomst in de dit fijne hotel en je hebt jezelf ingecheckt bij het vriendelijke personeel achter de receptie is het tijd om het hotel te ontdekken.

De comfortabele suites van Divi Southwinds Beach Resort behoren onder andere over airconditioning en een plafondventilator, een terras of balkon, gratis WiFi, een koffiezetapparaat, kluisje, aparte woonruimte, een volledige ingerichte keuken en een badkamer met föhn.

In het hotel kan je heel goed genieten van de lokale en internationale keuken van het restaurant en ben je voor verfrissende drankjes aan het juist adres bij de bar. Ook is er een minimart aanwezig voor je boodschappen (verblijf is op basis van logies, dit betekent dat alleen de overnachtingen inclusief zijn.

Buiten vind je enkele zonneterrassen met ligbedden en 3 fijne zwembaden. En het uitgebreide sport- en entertainmentaanbod zorgt voor een actieve en leuke vakantie. Denk aan faciliteiten en activiteiten zoals snorkelen, tennissen, een speeltuin, minigolf en een fitnessruimte. En in de spa kun je nog even dat extra beetje ontspanning opzoeken!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken