Wave Miedzyzdroje Resort en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Miedzyzdroje, Pommeren, Polen

  • Lokale en internationale keuken
  • Direct aan het strand gelegen
  • Vele (water)sportactiviteiten
  • Zwembad met zonneterras

Informatie over Wave Miedzyzdroje Resort en Spa

Beleef een unieke ervaring in een modern hotelcomplex. Dit 5-sterren hotel ligt in Miedzyzdroje en direct aan het strand. Geniet dus van een prachtig uitzicht en de zachte zeebries tijdens je verblijf. Ontspan aan het zwembad of doe eens mee aan een van de aangeboden watersporten op het strand. Boek snel en beleef jouw heerlijke vakantie in Waven Miedzyzdroje Resort & Spa!

Modern en stijlvol 5-sterren hotel in Miedzyzdroje

Ligging Miedzyzdroje

Het hotel ligt direct aan het strand. Zo sta je binnen een paar stappen al met je voeten in het zand. Binnen 1,5 km sta je al op de pier. 

Je kan gemakkelijk een dagje erop uit als je verblijft in dit hotel. Verschillende leuke attracties vind je er in de buurt. Zo is er op 800 meter afstand een attractiepark en na 1,5 km vind je een oceanarium.

Ook zijn er in de buurt verschillende restaurants, cafés en supermarkten. Ook is er een bioscoop op 1 km afstand. 

Faciliteiten Wave Miedzyzdroje Resort en Spa

Het hotelcomplex bestaat uit 5 glazen gebouwen met appartementen en suites.

Kies jij voor een verfrissende duik in het zwembad of in de zee? Of blijf je toch liever van de zon genieten. Zowel op het strand als bij het zwembad staan ligbedden waar jij lekker op kan luieren. 

In het moderne, modieuze restaurants kan je gieten van lokale producten en worden gerechten geserveerd uit de Poolse en internationale keuken. Een diner voor twee of een gezellige tijd met je vrienden. Hier kan je terecht!

Verzorging

Je verblijft in Wave Miedzyzdroje Resort en Spa op basis van Logies & Ontbijt of Halfpension. 
Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm. Als je kiest voor halfpension kan 's avonds ook genieten van een heerlijk buffetdiner. 

Kinderen

Voor de jongste gasten is er een kinderzone waar zij zich niet zullen vervelen. Zo is er een speel- en tv-zone, een klimmuur, een leeszone, een schuimbad en een speelhuis. Ook zijn er peuter- en kinderzwembaden. 

Wellness

Voor jouw welverdiende rust heeft het hotel een Spa. Ontspan in het verwarmde binnen- of buitenzwembad of in de jacuzzi. Laat je verwennen met een van de spabehandelingen of laat je spieren tot rust komen in de sauna. Ook is er een ontspanningszone waar je een moment voor jezelf kan nemen. 

Sport en entertainment

Om 'in shape' te blijven biedt het hotel verschillende sportfaciliteiten aan. Zo is er een indoor- en outdoor gym. Ook zijn er sportvelden waar je je vrienden kan uitdagen voor een kleine competitie. Op het strand is een watersportzone. Voor jong en oud zijn hier activiteiten om je mee te vermaken tijdens je dag aan het strand. 

Kamers Wave Miedzyzdroje Resort en Spa

De suite waarin je verblijft is modern ingericht en beschikt over alle benodigdheden om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo heeft de kamer een tv, telefoon, waterkoker en koffiezetapparaat en een minibar. De badkamer is comfortabel ingericht en beschikt over een douche, toilet en föhn. Ook is je kamer voorzien van airconditioning en heb je een balkon. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken