Islas Paraiso

  • *
  • *

Playa del Ingles, Gran Canaria, Canarische Eilanden

  • Loopafstand van het winkelcentrum
  • Buitenzwembad met zonneterras
  • Restaurants en bars vlakbij
  • Goed onderhouden bungalows

Informatie over Islas Paraiso

Islas Paraiso is een budget 2-sterren bungalowpark in Playa del Ingles. Als je wilt ontsnappen van de drukte van het dagelijks leven, zal je hier vrede en rust vinden. Islas Paraiso beschikt over een aantal fijne faciliteiten die jou verblijf zo fijn mogelijk maken. Neem tijdens warm weer een verfrissende duik in het zwembad of ga de hele dag in de zon liggen op het zonneterras. Wil je even iets doen buiten het park? Je bevindt je op slechts een paar minuten lopen van bars en restaurants en voor het winkelcentrum Cita hoef je maar 300 meter te lopen. Kortom, een verblijf in Islas Paraiso is gewoon op en top genieten. Ga je mee?! 

Ideaal voor een ontspannen vakantie

Ligging in Playa del Inglés

Dit mooie hotel is gevestigd in Playa del Inglés op een paar minuten lopen van bars en restaurants. Op slechts 300 meter afstand vind je het winkelcentrum Cita.

Faciliteiten Islas Paraiso

Islas Paraiso heeft een buitenzwembad, zonneterras en een tuin. 

Bungalows Islas Paraiso

De bungalows van Islas Paraiso beschikken over airconditioning, een bank, flatscreen-tv, eethoek en een terras. De keuken heeft een koelkast, een magnetron en een broodrooster. De badkamer bevat een bad en douche. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken