De L Europe Gare du Nord

  • *
  • *
  • *

Parijs, Parijs, Frankrijk

  • Ontdek de stad van de liefde
  • Voordelig & gastvrij hotel
  • Fijne uitvalsbasis
  • Verzorgde kamers

Informatie over De L Europe Gare du Nord

Op zoek naar een stedentrip in de levendige stad; Parijs? Dan is het 3-sterren hotel De L Europe Gare du Nord vast iets voor jou! Word in de ochtend uitgerust wakker en start je dag met een lekker ontbijtbuffet in het restaurants. Ontdek vervolgens de stad met een wandeling of maak gebruik van het openbaarvervoer. Het hotel heeft een centrale ligging in Parijs en een bushalte voor de deur. Het hotel is ook tegenover Gare de lEst gelegen waardoor je in mum van tijd op je gewenste bestemming bent. Verblijf in een van de comfortable kamer en geniet van een heerlijke stedentrip in Parijs. Zien we je snel bij De L Europe Gare du Nord?

Centraal gelegen stadshotel in Parijs

Ligging in Parijs

Hotel De L Europe Gare du Nord is centraal gelegen in Parijs. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaarvervoer, want de dichtstbijzijnde bushalte is voor het hotel gelegen. De L Europe Gare du Nord is ook tegenover Gare de l'Est gelegen en Grand du Nord ligt op minder dan 5 minuten lopen vanaf het hotel. Daarnaast kun je met het openbaarvervoer makkelijk en snel naar verschillende bezienswaardigheden in het prachtige Parijs. 

De mooi witte kerk, Sacré-Coeur, ligt op een afstand van 2,1 kilometer van het hotel vandaan en Palais Garnier ligt op een afstand van 2,4 kilometer van het hotel vandaan. Ga een dagje naar Louvre; het historische paleis met een enorme kunstcollectie. Dat ligt op een afstand van 2,4 kilometer van het hotel vandaan. 

Faciliteiten De L Europe Gare du Nord

De kamers van De L Europe Gare du Nord zijn voorzien van een eigen badkamer met bad of douche. Daarnaast beschikt de kamer over een tv, telefoon en een balkon. Je kunt gebruik maken van gratis WiFi en de kamers zijn bereikbaar met een lift. De receptie is 24 uur per dag geopend en in de ochtend kun je aanschuiven bij het lekkere ontbijtbuffet. Wil je even relaxen na een flinke stadswandeling? Dan kun je terecht in de lounge bij de receptie. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken