Marina Sands

  • *
  • *
  • *

Agia Marina, Kreta, Griekenland

  • Neem een duik in het ruime zwembad
  • Adults only hotel: vanaf 16 jaar
  • Verfrissende drankjes aan de bar
  • Gelegen aan een mooi strand
Vanafprijs geldt op:
17 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafOostende
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 640

Informatie over Marina Sands

Geniet van een rustgevend verblijf in het charmante Marina Sands hotel, direct aan het prachtige zandstrand van Agia Marina op Kreta. Begin je dag met een smakelijk ontbijtbuffet in het restaurant en blijf in contact met het thuisfront dankzij de beschikbare wifi. Omgeven door een weelderige tuin, biedt Marina Sands een verfrissend zwembad en comfortabele ligbedden om te ontspannen onder de warme zonnestralen. De gezellige poolbar serveert verfrissende drankjes en snacks, terwijl de jongere vakantiegangers zich vermaken in het kinderzwembad en de speeltuin. Met zijn uitstekende faciliteiten en prachtige strandlocatie is Marina Sands de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in Griekenland. Boek nu en ontdek de betoverende charme van Agia Marina op Kreta!

Toplocatie in Agia Marina: direct aan het strand

Ligging in Agia Marina

Het Marina Sands Op Kreta is direct aan het strand gelegen. Het centrum met bars, winkels en restaurants bevindt zich op een afstand van 700 meter. Verder is de luchthaven op een afstand van circa 150 kilometer gelegen.

Faciliteiten Marina Sands

Ontdek de rust van Agia Marina op Kreta tijdens een verblijf bij het charmante Marina Sands. Met slechts 55 goed verzorgde kamers biedt dit hotel een intieme en gastvrije sfeer, perfect voor een ontspannen vakantie aan het prachtige zandstrand. Begin je dag goed in het ontbijtrestaurant van Marina Sands, waar een smakelijk ontbijtbuffet wordt geserveerd om energie op te doen voor een dag vol avontuur. Wifi is daarbij beschikbaar in de openbare ruimtes, zodat je gemakkelijk contact kunt houden met vrienden en familie thuis.

Het hotel wordt omringd door een weelderige tuin. Neem een lekkere duik in het zwembad of geniet van de warme zonnestralen op een van de comfortabele ligbedden rondom het zwembad. Terwijl je ontspant, serveert de gezellige poolbar verfrissende drankjes en snacks om van te genieten. Bovendien zijn er voor de jongere vakantiegangers een kinderzwembad en een speeltuin beschikbaar, waardoor Marina Sands de ideale keuze is voor gezinnen.

Verzorging Marina Sands

In Marina Sands verblijf je op basis van logies & ontbijt. Er is hiervoor een uitgebreid buffetrestaurant aanwezig.  

Kamers Marina Sands

Tweepersoonskamer: deze kamer heeft een grootte van 25 vierkante meter en beschikt over een airco, een telefoon, een minibar, een televisie en een kluisje. De badkamer heeft een haardroger, een douche en een toilet. Verder is er nog een balkon aanwezig.

Tweekamerappartement: deze kamer is wat groter en beschikt nagenoeg over dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer. Echter heeft deze kamer ook nog een aparte slaapkamer.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Direct aan het strand
  • Goed verzorgde tuin
  • Wifi
  • Buffetrestaurant
  • Zwembad

Wil je graag het Griekse Marina Sands verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar Griekenland!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken